Senki ne csodálkozzon, ha egyik reggel arra ébredünk, hogy betiltották a tetoválószalonokat. Minden jel arra mutat, hogy Orbán miniszterelnök nem csípi, ha alattvalói mindenféle imperialista hívságnak bedőlve rávarratnak magukra ezt-azt.


[mnky_ads id=”10551″]

Mi lett a mikrofon kezelőjével?

Egyelőre nem nevesítették a “bűnöst”, aki miatt kitudódott, hogy az első számú közszolga nem nézi jó szemmel a tetovált lányt – vagy fiút – és láthatólag a körülötte álló, szintén nagyhatalmúak – mit tennének mást? – egyetértően bólogatnak hozzá.

[mnky_ads id=”10552″]

HírTV élelmesei vették észre, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szombati tisztavató ünnepségén véletlenül bekapcsolva maradt Orbán Viktor mikrofonja.

Így derült ki, hogy Orbán tüzetesen végignézte az előtte vonulókat és annak ellenére, hogy azok mindent megtettek, hogy mozdulataikkal is a fegyelmet és az elkötelezettséget sugározzák, a sumákolásra járó szem kiszúrta, hogy nincs minden rendben!

fotó: O.V. facebook oldala

„Egy tetovált volt. Mindegy, én csak egyet láttam, egy tetovált volt. De a többi rendben volt”

– mondja Orbán a felvételen Patyi András rektor felé fordulva.

Emlékeznek még arra, ahogy egy nap alatt lettek közellenséggé a játékautomaták üzemeltetői, majd kis idő teltével nemzeti kézben újranyitottak? Csak nem tervben van a Nemzeti Tetoválóda az előre meghatározott pár nemzetileg kívánatos mintával?

2018 nyerőgépe a riksa, a sörbike,a segway, a hoverboard? – Kitiltották a belvárosból, de meddig?

Szolgálunk és rollerezünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét