Az Orbán folyamatosan hirdetett háborújának újabb ütege a polgármesterek csapata. Körlevélben hívja ütközetbe őket a sokat- és sok pártszínben próbált Szita Károly, mint szövetségi elnök.
[mnky_ads id=”3427″]

Hív a haza

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere tette közzé Facebook oldalán a “miheztartás végett” körbeküldött itinert. Feladója Szita Károly, az iromány tanulsága szerint a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnöki posztjának birtoklója.

“Ezt az ócska, hazug, uszító levelet ma hozta a posta…
A levél írója a régi rendszerben is jó elvtárs volt, még Ill/2-es ügynökként is ” védte a hazát”…

 Akit érdekel, hogy a saját polgármestere is megkapta-e ezt a körlevelet, annak érdemes felkeresnie a fogadóóráján és megérdeklődni a véleményét róla!

Felvetődik a kérdés, mit ígérhetett a Fidesz-vezetés a jelenlegi polgármestereinek, hogy azok annak ellenére, hogy elemzők egybehangzó megítélése szerint, megfelelő arányú választási győzelem esetén, nekik annyi. A regnáló ugyanis felszámolni készül a főváros önkormányzatiságát.

Néhány reakció a posztolt levél alól:

“aSZONGYA:” a ránk leselkedő veszéllyel szemben..” Csak még nem tudják, de az bizony orbán…. rájuk is veszélyes, majd rájönnek.”

“Nyugalmat teremteni, miközben uszít és hazugságokat tömköd egy hivatalos(nak tűnő) levélbe? Mit csinál olyankor, ha békétlenséget akar szítani? Meddig még ez a horda itt a nyakunkon?”

“Szégyen, hogy a Szita félék még élvezik a választók bizalmát. Karácsony előtt szítani a gyűlöletet?! Még mindig fontosabb, hogy melyik ellenzéki párt, milyen listát állít?”

“Szita több ciklus óta némalevente szerepet játszott, országos ügyekben, úgy látszik most kértek tőle valamit.”

“Ez nem ostobaság (a Szita részéről), hanem a hatalom megtartásához vezető út egyik eszköze… felhasználva sokak tájékozatlanságát (a valós helyzetről), és az ebből eredő (jól felépített) ostobaságát.”
[mnky_ads id=”3808″]

1 hozzászólás

  1. Idézem: “azokat az országokat érintené a legnagyobb mértékben, amelyekben nincs vagy kevés a bevándorló”. Itt valami zavart érzek az erőben, hiszen úgy harcolnak az ún. illegális migránsok ellen, mintha nem lenne holnap.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét