Wittinghoff Tamás tönkretételre kijelölve? – A betöréstől sem riadnak vissza?

A keddi Karácsony-interjú után egy újabb közmédiás “újságíró” – mondjuk úgy: a megszokottól eltérő – ujjgyakorlata során “a ráccsal, zárral lezárt tetőtéri részre törvénytelenül behatolva fényképeket készített egy iratokat tartalmazó szekrényről” Budaörsön – állítja Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere közösségi oldalán.

Messze még a gödör alja?

Az anti világban – mondjuk 10 évvel ezelőtt – az ilyen és ehhez hasonló hírmanipulátorokat azon túl, hogy kirúgták az állásukból, a szakma megvetése, lesajnálása, kiröhögése övezte. Attól kezdve megszűnt létezni, mint sajtómunkás.

Wittinghoff így ír:

“Betörés a Budaörsi Egészségügyi Központban

Egyre nyilvánvalóbb, hogy szervezett és törvénytelen akciókkal akarják ellehetetleníteni a város egészségügyi intézményét.

Tegnap láthattuk, mit művelt a kormánypárti M1 Karácsony Gergellyel. A gátlástalanság egyre nagyobb méreteket ölt.

Ma felhívott a NER-hez tartozó Ripost “újságírója”, aki Forgács Ágnesként mutatkozott be.
Kiderült, ő az, akivel kapcsolatban az intézet vezetője ma arról tájékoztatott, hogy valaki tegnap a ráccsal, zárral lezárt tetőtéri részre törvénytelenül behatolva fényképeket készített egy iratokat tartalmazó szekrényről.

Kérdés, benyúlt-e a szekrényekbe is?

Az intézet minden esetre feljelentést tesz, többek között betörés miatt.

Az érdekes az, hogy a hölgy azt próbálta bemagyarázni nekem, hogy szabálytalanul őrzi az EÜ központ a betegek adatait. Nyilván ez a “koncepció”, amit most majd vádként fognak tálalni. Érdekes, hogy még ma, bejelentésre, az adatvédelmi hatóság is kiszállt az intézménybe, s persze csak a tényeket tudták rögzíteni.

Azaz, hogy elzárt területen szívességből egy családorvos iratait tárolják. Vagyis nem hozzáférhető helyen, nem az intézet adatait.

Most már egyre inkább erősödik bennem a gyanú. Véletlen lenne?

Egy olyan műtétnél, amelyből az elmúlt években tízezer műtétre 2, azaz 0.02% szövődmény esett, most egy nap 12 volt úgy, hogy senki nem érti, nem tudja, hogy történhetett.

Tudjuk, hogy sokaknak szúrja a szemét egy jól működő ellátó a mai egészségügyi körülmények között. És sokan szeretnék is megszerezni a privatizált intézményt.

Politikailag meg sokan szeretnék lejáratni. Mi lesz még itt?”

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük