Connect with us

Bulvár

2020 júniusi horoszkóp – Nagy változások jöhetnek az emberi kapcsolatokban!

horoszkop
3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Mérleg – Mondd ki, amit érzel!

Érzékeny lehetsz a hónap elején. Nehezen értesz szót a környezeteddel, de tarts ki, ragaszkodj az elképzeléseidhez! Sikerülni fog elfogadtatni az álláspontodat másokkal.

Ez a hónap kedvező lesz arra, hogy fantasztikus embereket ismerj meg, és behatóbban foglalkozz a fontos kapcsolataiddal, lelki szinten. El kell fogadnod, hogy nincs mindenre ráhatásod, és ezért nem szabad hibáztatnod magad. Nem vagy hibás azért, ha nem minden a elképzeléseid szerint alakul. Ez az idő kedvez az érzelmeid felvállalásához. Mondd, és mutasd ki az érzéseid a szeretteid felé!

Skorpió – Maradj higgadt!

A hónap első felében hajlamos lehetsz arra, hogy a problémákat, amik foglalkoztatnak, felnagyítsd. A megalkuvás távol áll tőled, és azt különösen nehezen viseled, ha valaki az akaratát rád akarja kényszeríteni. Maradj higgadt, mert lehet, hogy egy értékes kapcsolatod megtartásához olyan kompromisszum megkötésére kényszerülsz, ami nehezedre esik.

A Skorpiók életében a függetlenségük nagy szerepet játszik, amit úgy érezhetnek, hogy időnként meg kell erősíteniük. Ebben az időszakban egy egyedüli utazás terve is felmerülhet. Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, de az ésszerűség határain belül költekezz!

Nyilas – Tele vagy energiával

Tele vagy ötletekkel, örömmel változtatnál most a lakásodon, de akár a költözés is szóba jöhet. Június 10.-ig nehézkesebben mennek majd a dolgaid, de utána minden akadály eltűnik előled. Magadon is szeretnél változtatni, és mindent megteszel azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Munkahely váltásra is kedvező lesz a június. Tehetségedet bizonyíthatod egyénileg, vagy egy szakmai csoport tagjaként. A legenergikusabb időszak június 20-25. között várható.

Szerző

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük