Ez a Neked való munka, legalábbis a horoszkópod szerint! Vágj bele!

Szinte mindenre ott a megoldás a csillagokban, miért éppen a pályaválasztásban ne segítenének? A különböző csillagjegyek horoszkópképletében a Medium Coeli tengely jelzi, hogy mely szakma  lenne a leginkább Neked való. Mit gondolsz, te  a helyeden vagy?

Kos

A kihívások embere vagy! Fontos, hogy olyan szakmát válassz, ami esélyt sem enged arra, hogy akár egy pillanatra is unatkozz: érdemes olyan irányban nézelődnöd, ami ötvözi az aktív, mozgalmas életet a kreativitással és a változatossággal, tele van izgalommal és véletlen sem egyhangú.

Ajánlott területek az MC szerint:

élsportoló, riporter, kereskedelem, egyéni vállalkozó, valamilyen művészeti ág.

Bika

Ha Bika vagy, két lábbal jársz a földön, és valószínűleg nem új dolog számodra, ha azt mondjuk: szereted a fényűzést és a kellemes környezetet, életedben előkelő helyet foglal el a biztonság igénye. Mégis – mindezek ellenére – szereted a szabadságot a munkádban, ezért olyan területen érdemes elkezdened szabadúszóként dolgozni, amelyet magadénak érzel, és kreativitásodat is kiélheted közben.

Ajánlott területek az MC szerint:

természetgyógyász, író, zenész, egyéni vállalkozó (csapattal a hátad mögött).

Ikrek

Az egyik legaktívabb csillagjegy szülötteként olyan területen érdemes keresgélned, ahol kevés a kötöttség, de sok szükség van a kreativitásodra. Fontos számodra, hogy használd az intelligenciádat és a meggyőző képességed a munkád során, és fő megélhetési forrásodat a fantáziád biztosíthassa.

Ajánlott területek az MC szerint:

média, kommunikáció, oktatás, jogászi vagy politikusi pálya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük