Connect with us

Bulvár

2023 első munkanapjának horoszkópja – A változások beindultak, figyeljen jól…..

Megosztás

Ez a nap is eljött: hétfő lévén nem csak új nap, hét, hónap, de új év is kezdetét veszi: 2023! Vannak, akik fogadalmat tettek és ma ennek neki is kell állni, vannak, aki hatalmas reménnyel vágnak az újba és vannak olyanok is, akik semmi különöset nem találnak a mai napban, egyszerű hétfő, mint a többi. Egyben azonban egyetértenek: kíváncsiak, mi történik ma velük, körülöttük. Íme: ezt üzenik a csillagok, ezt mondja a horoszkóp…..

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas

A jegyedben lévő Mars a következő hetekre erővel és állóképességgel ajándékoz meg, emellett pedig ambícióval. Legbelül tudod, hogy nincs olyan, amit ne tudnál elérni, ha igazán akarod és fel is vagy készülve rá, hogy a szükséges áldozatokat meghozd ennek érdekében.

Bak

Valami olyasmivel kell foglalkoznod a mai napon, mait annyira nem élvezel, mégis jót kell kihoznod belőle, mert sok szempár szegeződik rád. Mutass hajlandóságot és nagy lesz a jutalmad később.

Vízöntő

Valami történik a mai napon, ami rávilágít arra, hogy a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban messze téves. Nem szégyen bevallani, hogy rosszul gondoltál valamit. Nem lehet minden alkalommal igazad.

Halak

Igen, a riválisaidnak több erejük van, mint neked és készek arra, hogy használják, de ne hagyd, hogy ez alárendelt szerepbe sodorjon. Lehet, hogy náluk az erő, de nálad az igazság, szóval ragaszkodj az elveidhez.

Forrás

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse