Connect with us

Bulvár

2023 első munkanapjának horoszkópja – A változások beindultak, figyeljen jól…..

Megosztás

Ez a nap is eljött: hétfő lévén nem csak új nap, hét, hónap, de új év is kezdetét veszi: 2023! Vannak, akik fogadalmat tettek és ma ennek neki is kell állni, vannak, aki hatalmas reménnyel vágnak az újba és vannak olyanok is, akik semmi különöset nem találnak a mai napban, egyszerű hétfő, mint a többi. Egyben azonban egyetértenek: kíváncsiak, mi történik ma velük, körülöttük. Íme: ezt üzenik a csillagok, ezt mondja a horoszkóp…..

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán

Csak azért, mert egy barát vagy rokon elvárja tőled, hogy nekigyürkőzz a feladatodnak még nem jelenti azt, hogy kötelességed is ezt tenni. Ha más terveid vannak, amire az idődet és energiádat szánni akarod, akkor ne is figyelj arra, amit mondanak.

Szűz

Az otthoni szektorodban tapasztalható kozmikus tevékenységnek köszönhetően fel kell készülnöd némi bosszankodásra és vitára a hozzád közel állókkal. Próbáld meg higgadtan kezelni a szituációt, mert ha rosszul reagálsz, csak rontasz a helyzeten.

Mérleg

A mai napon nem fogsz azon rágódni, vajon tudtára add-e a többieknek, hogy mi a vágyad. Ha pedig nem tudják azt megadni neked, hát elveszed. Azért ne legyél túlságosan martalékos.

Skorpió

Talán nem vagy olyan erőben és nincs akkora állóképességed, mint az elmúlt hetekben, de semmi gond. Időnként le kell lassítanod, különben túlságosan kimeríted magad és a most éppen alkalmas időpont erre. Tarts szünetet, szükséged van rá.

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse