Csak okosan! - 4 csillagjegy, akikkel a barátságon túl az ágyban is jól érezheted magad - Városi Kurír

Sorting by

×

Csak okosan! – 4 csillagjegy, akikkel a barátságon túl az ágyban is jól érezheted magad

Az egyik egy régi kolléganőd volt pasija, aki a válladon sírja ki a gondjait. A másikkal  még a boldog szabadság idején egy társaságieseményen ismerkedtél meg, Néha eszedbe jut, hogy milyen kellemes lehet velük a szex – de a barátságon kívül nem akarsz tőlük semmit. Ha a csillagjegyük egyike az alábbi négynek, már csak az illető kölcsönös vágya szükséges. Ez a négy csillagjegy ugyanis jó partnered lehet a bűnbeesésben, de a határokat nem árt tisztázni velük is.

Hirdetés

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csillagjegy kettős lénye most előnyödre szolgál. Az „egyik fele” a barátod, aki ott van, amikor szükséged van rá, vagy te neki. A „másik fele” viszont nagyon is jól jön, amikor ki kell engedned a gőzt. A legtöbb ember nem bírja az efféle kapcsolatot, de az Ikrek nem közéjük tartozik! Bármikor ott lesz neked, ha szükséged van rá. Ha beszélgetésre vágysz, akkor is rendelkezésedre áll, és akkor is, ha feszültséglevezető szexre. Ráadásul pontosan tudja, hol a határ, és nem fog könyörögni, hogy maradj nála, összebújva reggelig. Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idő fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

csillagjegy

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Már a kezdetekben tisztázni fogja, hogy milyen is a kapcsolatotok jellege. Szépen leültet magával szemben, és a félreértések elkerülése végett egyértelműen elmondja neked, hogy ez csupán egy barátság extrákkal. Szeret mindent az irányítása alatt tartani, és ő sem akar nem egyértelmű jeleket kapni. Ha esetleg úgy fordul a dolog, hogy a szexpartnerségen túl többre vágysz vele, a Mérleg őszinte lesz hozzád, és udvariasan elhárítja. Ugyanis azért választja a kapcsolatnak ezt a kellemes formáját, mert utál egyedül lenni, de amíg nem alakul valakivel komolyabb, nagyon jól elvan ezzel is. A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tűnik a mérleg helyzete, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.