4 csillagjegy, akiknek fantasztikus lesz a jövő hetük! - És a többieknek...? - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegy, akiknek fantasztikus lesz a jövő hetük! – És a többieknek…?

Ha már izgatottan várod a jövő hetet és szeretnéd tudni, vajon most végre hozzád szegődik-e a szerencse és az anyagiak terén is megnyugodhatsz-e? Jó hírünk van: most kiderül, mely csillagjegy szülöttei örülhetnek jövő héten!

Hirdetés

Kos

A hét eleje kicsit zűrösen kezdődik, ez a változékony időjárás nyomasztóan hat rád, álmos leszel és nyűgös. Nem érdemes terhelni a szervezetedet és az agyadat sem. Éppen ezért került a konfliktusokat a hét első felében. De csütörtöktől már sokkal jobb passzban leszel, megtalál a siker. Ha jól kihasználod az ötleteidet, akkor még pénzt is kapsz.

Bika

A fogyó hold hatására munkahelyi feszültség alakulhat ki hétfőn, ezt az egy napot húzd ki valahogy. Keddtől már érezhetően jobb lesz a hangulatod és a munkakedved is. Törődj egy picit magaddal is, sőt a kényeztetés sem árt, főleg a hét második felében. A szerelmi életed ben is is hullámzás várható.

Ikrek

Végre karriered jól alakul, kedvező folyamatok indulnak el. Ha ügyes leszel, akkor most megragadhatod lehetőségeket, és sikert, sikerre halmozol, ami természetesen anyagi megbecsülést is hoz az életedben, ráadásul végre hosszútávon. Maradj optimista!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.