Connect with us

Kiemelt hírek

Igazi szenzáció: az 5004-ből egy háziorvos hibázott – a kormányhivatal rendszeres tévedéseiért, és alkalmatlan döntéseiért ki és mikor fog címlapokon elnézést kérni?

Megosztás

A húsvéti ünnep alatt adtuk hírül, hogy Terézvárosban az egyik oltópontra olyan időpontra hívtak Covid-oltásra embereket, amikor a rendelő zárva volt. Később kiderült, hogy a háziorvos hibázott az időpontküldésnél és kedden pótolják az oltásokat.

Hígítatlan Pfizert adtak be a budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben12 oltásra jelentkezőnek, ami hatszoros adagot jelent fejenként
Megosztás

A húsvéti ünnep alatt adtuk hírül, hogy Terézvárosban az egyik oltópontra olyan időpontra hívtak Covid-oltásra embereket, amikor a rendelő zárva volt. Később kiderült, hogy a háziorvos hibázott az időpontküldésnél és kedden pótolják az oltásokat.

Az ilyen tévedés sajnos természetes, hiszen az vakcinabeadás összes nyűgét-baját egyik napról a másikra a kormányhivatal rátestálta a körzeti orvosokra és az asszisztenseikre, akik pluszmunkaként végzik a regisztráltak kiértesítését is.

„Igazi szenzáció az 5004-ből egy háziorvos hibázott”

Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán írta le véleményét a történtekről, azok okiról és a felelősség kérdéséről:

„A Koronavírus Sajtóközpont közleménye szerint a háziorvos véletlenül rossz napra, vasárnapra küldte az oltandók egy részét, azóta viszont már értesítette a helyes oltási időpontról az érintetteket, akik kedden mehetnek oltásra.”. Igazi szenzáció az 5004-ből egy háziorvos hibázott.

  • Az a háziorvos, aki rendszeresen munkaidő után pénteken és hétvégén este kap újabb és újabb utasításokat a tekintetes kormányhivataltól, így sokszor hajnalig dolgozik a hétvégén is.
  • Az a háziorvos, akinek a normál betegellátás mellett a COVID ellátás is meg kell szerveznie a tekintetes kormányhivatal és a méltóságos népegészségügyi központ helyett.
  • Az a háziorvos, akinek a COVID gyanú esetén szükséges állami tesztelést is el kell intéznie, majd ennek adatait jelentenie, kezelnie kell.
  • Az a háziorvos, akinek a COVID adminisztráció alatt képződött adatokat több, egymás mellett létező adatbázisokra is fel kell töltenie, mert ezek az adatbázisokra a XXI. században egymással nem kommunikálnak.
  • Az a háziorvos, aki a sokszor akár órákon belül is egymásnak ellentmondó kormányhivatali döntéseket próbál meg helyrehozni.
  • Az a háziorvos, aki a tekintetes kormányhivatal helyett kiértesíti a betegeket, akkor amikor ezek az adatok a naplopók rendelkezésére állnak a tekintetes kormányhivatalon belül is.
  • Az a háziorvos, aki a tekintetes kormányhivatal sokadszori hibáját kénytelen megmagyarázni az oltásra váróknak, miszerint nem akkor, nem azzal, és nem ott fogja megkapni, ha egyáltalán…
  • Az a háziorvos, akit a tekintetes kormányhivatal adminisztrátori munkakörbe kényszerít, miközben idejét a legkevésbé sem tudja a munkájának a gyógyításnak szentelni.

Na ez a háziorvos egyszer tévedett…

Csak arra lennék kíváncsi, hogy a tekintetes kormányhivatal rendszeres tévedéseiért, és alkalmatlan döntéseiért ki és mikor fog címlapokon elnézést kérni, ki mikor fogja ennek a következményeit viselni?

u.i.: nem, nem feledkeztem meg a háziorvosok mellett dolgozó asszisztensekről sem, bármely mondatba beilleszthetőek ők is, hiszen szintén emberfeletti munkát végeznek! A címlapon azonban nem ők, hanem a háziorvos szerepel.”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük