Mi történhetett Terézvárosban? - Lehúzott redőny várta az oltópontra érkezőket! - Frissítve! - Városi Kurír

Sorting by

×

Mi történhetett Terézvárosban? – Lehúzott redőny várta az oltópontra érkezőket! – Frissítve!

Van abban valami, hogy a temérdek simán lezajlott oltásról kevesebb hírt ad a sajtó, mint a problémás esetekről, de ha jobban belegondolunk, az a normális állapot, ha az időpontra berendelt oltakozó annak rendje és módja szerint beoltatik. Az alábbi eset Budapest belvárosában, Terézvárosban zajlott le vasárnap délután – írta meg a Magyar Hang.

Hirdetés

Valami gubanc történt vasárnap Terézvárosban…

Az alábbi beszélgetés vasárnap kora este zajlott a főváros VI. kerületében, a Csengery utcai oltópontnál. Mint kiderült, többeket úgy hívtak oda oltásra, hogy a megadott időpontban az intézmény már zárva volt. Az idézett beszélgetést megosztó férfi például Tolna megyéből utazott fel családjától húsvét vasárnap, feleslegesen. AstraZeneca vakcinát kapott volna. Arról sem adtak egyelőre tájékoztatást, mikor pótolják az elmaradt oltásokat.

– Most értem haza az oltóközpontból, este 6-ra kaptam időpontot oltásra. Kicsivel előbb érkeztem, gondoltam, ha tumultus van, 15 percet ellébecolok az utcán. De ott látom ám, hogy egy ember hatalmas kulcscsomóval éppen zárja be a rácsot. Észre is vette, hogy elkerekedett szemekkel, kezemben a papírral közelítek felé.
– Oltásra jött?
– Igen.
– Ma csak fél négyig volt oltás. Valami keveredés lehetett, mert ma több mint harminc ember jött feleslegesen, akik nem voltak a listán.
– De emiatt jöttem fel ma vidékről…
– Sajnos mások is. Vidékről, a Balatonról…

Az “illetékes elvtárs” válaszára várva…..

A portál megkérdezte a nyilatkozni egyedül illetékes Operatív Törzset, mi okozta a szervezési hibát, pontosan mennyi embert érintett és ők mikor jöhetnek újra oltásra. Amennyiben válaszolnak – eddig még sosem tették –, beszámolnak róla.

Frissítés!

Az Koronavírus Sajtóközpont reakciója:

Több portálon megjelent álhírrel ellentétben a szombati oltónapon nem zárt be korábban a terézvárosi szakrendelő, hanem a háziorvos véletlenül rossz napra, vasárnapra küldte be az oltandók egy részét. A háziorvos azóta már értesítette a helyes oltási időpontról az érintetteket, akik kedden mehetnek oltásra.

mi történt terézvárosban

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.