"Éjszakai járőrünk hajnali 2 óra 58 perckor figyelt fel egy, a kijárási tilalmat feltételezhetően megszegő fekete színű Volkswagen mikrobuszra..." - rendőrségi álhírtudósítás - Városi Kurír

Sorting by

×

“Éjszakai járőrünk hajnali 2 óra 58 perckor figyelt fel egy, a kijárási tilalmat feltételezhetően megszegő fekete színű Volkswagen mikrobuszra…” – rendőrségi álhírtudósítás

Éjszakai járőrünk hajnali 2 óra 58 perckor figyelt fel egy, a kijárási tilalmat feltételezhetően megszegő fekete színű Volkswagen mikrobuszra, amelyik a budai várból jövet hajtott fel a Lánchídra.

Hirdetés

Amikor szemfüles egységünk a nyomába eredt,

megpróbálták a gépkocsit ellenőrzés lefolytatása céljából megállásra kényszeríteni, de az nem engedelmeskedett, sőt nagyobb sebességre kapcsolt, erre rendőreink üzembe helyezték a megkülönböztető jelzésüket és üldözni kezdték, ugyanakkor a központba lejelentették a rendszámot, amiről hamarosan kiderült, hogy nem szerepel a nyilvántartásban. Joggal következtethettünk arra, hogy a jármű lopott és még az is lehet, hogy migránsokat szállít az éj leple alatt, amit később cáfolt az a tény, hogy egy esetben mellérvén jól látszott, magányos száguldozóval van dolgunk. Ezután több egységünk is bekapcsolódott az üldözésbe és az így kialakult konvoj sebessége elérte az óránként 100 km/órát, ami a KRESZ idevonatkozó szabálya szerint meghaladja a városban, a személyszállító járművekre vonatkozó 50km/órás felső korlátot.

Igyekeztünk végig nyomában maradni,

ügyeltünk arra, hogy se személyi sérülés, se anyagi kár ne keletkezzen az esemény során, fokozta annak súlyosságát, hogy az illető magányos száguldozó egyszer sem használta az irányjelzőt sem sávváltáskor, sem a kanyarodás megkezdése előtt, kivéve egyszer, amikor balra indexelt, de jobbra fordult. Elhagyván a belvárost, a Kerepesi úton jártunk, amikor már 140 km/órát is meghaladtuk, két helikopter is bekapcsolódott az üldözésbe, de ők később letértek, mivel a földön megpillantottak a Jászberényi úton egy Lada 1200-es típusú személygépkocsit, amelyiknek nem égett a féklámpája és intézkedniük kellett.

Hamarosan kiderült, hogy az üldözött jármű célja a X. kerületi Hungaropharma Zrt.-be való behatolás. Amikor az az említett gyógyszerelosztó központ portájához ért, kapcsolatba léptünk az őrséggel és figyelmeztettük őket, hogy ne álljanak ellen, elképzelhető hogy az illető emberi élet kioltására való eszközzel rendelkezik. Be is engedték a gépkocsit, amelyik leparkolt, majd a vezetője kiszállt belőle és egy hangos jónapottal köszönt a telephely biztonsági szolgálatának.

Ez már eléggé furcsa volt tekintettel arra, hogy hajnali 3 óra 45 perc volt,

de miután az illető közölte, hogy ő Magyarország miniszterelnöke és jött megnézni a vakcinaraktárat, elnézően mosolyogni kezdtek és ráhagytak mindent.

Sejtették, sőt tudták is, hogy a miniszterelnök általában 30-40 testőrrel, 2 orvossal és legalább 3 Rogán Antallal szokott járni, tehát ő nem lehet ő. Szerencsére a továbbiakban semmi gond nem volt, a magát miniszterelnöknek nevező egyén bement a raktárba, majd szeretetteljesen megsimogatta a kínai vakcinák kartondobozát és lenyugodott. Ezután rendőreink bekísérték az őrszobára, ahol a fogdában mély álomba merül, majd aludt 4 órát.

Forrás

Ha olvasna még álhírtudósítást, itt megteheti. Meglátja: minden álhírben van valami igazi!

 

éjszakai járőrünk figyelt fel - álhírtudósítás

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: ““Éjszakai járőrünk hajnali 2 óra 58 perckor figyelt fel egy, a kijárási tilalmat feltételezhetően megszegő fekete színű Volkswagen mikrobuszra…” – rendőrségi álhírtudósítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.