Connect with us

Voks 2022

Frissítve! Hende Csaba, a nemzeti karmester megordibáltatta a közönségét

hende
Megosztás

Az LMP Vas megyei szervezete tett közzé egy bizarr Facebook-videót, amelyen Hende Csaba látható, illetve hallható, amint karmesterként inzultálja a hallgatóságot.

A volt honvédelmi miniszter a Fidesz programját ismertette szombathelyi közönségével, miközben a helyi ellenzéki pártok jelöltjeit is szóba hozta – írta a Mérce.

A Hende mögötti kivetítőn

még Nemény András polgármester-jelölt fotója is megjelent, amely mellé terroristának tűnő személyek arcképét vetítették.

Ez úgy tűnik, csak a Hende-kezdet volt, ugyanis, amikor az ellenzék jelöltje jelent meg a kivetítőn, akkor Hende arra vette rá a közönségét, hogy egyre hangosabban kezdjék kiabálni a

hazaáruló

szót.

„Az Éljen Szombathely Egyesület hisz az érvelő vita erejében. A szombathelyi Fidesz a hazaárulózásban hisz. Ezek közül lehet választani október 13-án.”

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye

A gyűlöletkeltő Hende Csaba méltatlanná vált mandátumára. Vas megyei országgyűlési képviselőként szégyellem, hogy Hende Csaba korábbi miniszterrel együtt ülök a Parlamentben. Viselkedésével lejáratta Vas megyét és az egész Országgyűlést, méltatlanná vált a szombathelyi polgárok képviseletére.

Az a kirekesztő hangnem, amit a szombathelyi ellenzékkel szemben megengedett magának, tűrhetetlen és nincs helye a magyar közéletben. A Jobbik alelnökeként és körmendi választókerületi elnökeként felszólítom Hende Csabát, hogy kérjen bocsánatot viselkedéséért és mondjon le parlamenti mandátumáról!

Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselője

(MTI/OS)

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük