Connect with us

Kerítésen innen

Orbán: a kormányzati felelősség a Jóskánál van!

orban
Megosztás

Jó lesz jóban lenni „a Jóskával”, akinél lesz a kormányzati felelősség, amit Orbán Viktor átruházott rá az Idősek Világnapján. Ha nem kapja meg az érintett nyugdíjas a beígért pluszt, akkor Jóska felmenőit lehet emlegetni….

Ami jár, az választás előtt beígértetett…

A minden évben esedékes nyugdíj kiegészítésről töltött fel sokat nem mondó klipet a kormányfő facebook oldalára arról, hogy a törvényben rögzített plusz pénzt ebben az évben is megkapják az érintettek.

Ezt vállalta Mészáros Jóska államtitkár úr…

Nem Orbántól ugyan, de választás előtt jól hangzik

„Idősek Tanácsa 2019. Magyarország jobban teljesít”

-jelentsen ez bármit.

Arról most szemérmesen nem szólt,

hogy többször is gondolják meg fent nevezett nyugdíjasok, mielőtt orvoshoz mennek, vagy időpontot akarnak kérni egy-egy vizsgálatra, mert az ott tapasztaltaktól az arra érzékenyeknek felmegy a vérnyomása. Azt sem említette, hogy a gyógyszertárakból miért hiányoznak a megszokott, bevált gyógyszereik, de a bejelentésen jelen lévő időskorúakat láthatóan ezek az apróságok nem is izgatták nagyon.

Azt sem említette, hogy az Euró árfolyama 336 Ft. felett jár és ettől minden külföldről behozott cucc, amit venni akarnak majd a „temérdek” pénzből, amit bejelentett, lényegesen többe kerül majd.

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük