Connect with us

Blogbazár

Vásárhelyi Mária: hát ha így haladunk, akkor tényleg nagy gáz lesz!

valsag
Megosztás

Most már értem, hogy miért vannak pánikban a magyarság fogyásának láttán. Mert ugyebár az ő fogalmaik szerint…

nem tartozik a magyar nemzethez a kb. 3 millió ellenzéki szavazó. Nem magyar a kb. 800 ezer roma. És nem tartoznak a nemzethez azok a mélyszegénységben élők sem, akikről a magyar állam nem hajlandó tudomást venni.

Ha magyarnak tartanák őket,

akkor nyilván nem hagynák az éhhalál közelében vergődni ezeket az embereket.

Míg a nácik fajelméleti alapon döntötték el, hogy ki tartozik a nemzethez, a mai kormány ideológiai alapon szelektál, és tagadja ki a nemzetből mindazokat, akik nem értenek egyet a politikájukkal.

Persze azért a faji alapú kirekesztés sem áll távol a hatalomtól,

hiszen egy kis cigányozásért vagy zsidózásért sem mennek a szomszédba, ha éppen az hoz szavazatokat. Gondolom ebben az ő világrendjükben

a Fidesz szavazó férfiak az első osztályú, a nők pedig a másod osztályú mélymagyarok, a politikával nem foglalkozók meg a hígmagyarok.

Hogy a hatalomban ülők ennyire aljasok és sötétek azt régóta tudjuk, de hogy ez ennyi embernek tetszik – az tényleg nagyon súlyos probléma.

Forrás

figyu

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Szász+Tamás

    2020.04.30 08:56 at 08:56

    Tisztelt /de ki által??/Vásárhelyi Mária ! Önnek a mezőgazdaság,zöldség ágazatánál kellene irka – firkálni,szerintem ott sem állná meg a helyét ha, ilyen tájékozatlanul/a rosszindulat alap hozzáállás önnél/nem figyelembe véve a többség akaratát,mások nevében is valótlanságokat leírva is állítva!Ugye ön még csak véletlenül sem egy független beállítottságú állampolgár,kedves Mária?! Talán beütötte a kis buksiját,vagy már az anyatejjel szopta,és alakult ki stabil identitása?! Szólásszabadságát gyakorolva, biztos vagyok benne,hogy /sérült elméjében/már előre megfogalmazva startra kész irományok vannak ami kifejezi a Kormányunk, ön szerinti alkalmatlanságát! Egy nagy csokor virággal köszöntöm,ha ön anya!Természetesen valami vörös növényre gondolok!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük