Connect with us

Bulvár

Eleged van ebből az évből? Nézd meg, mi dobna fel, a csillagjegyed szerint!

csillagjegy
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az idei év elég különlegesre sikerült és sajnos nem a jó értelemben. Mindannyiunkra ráfér egy kis jókedv, lássuk, hogy dobhatjuk fel hangulatunkat a csillagjegyünk szerint.

Kos

Keress egy sportot amit szívesen művelsz és próbálj meg fejlődni benne. Ha például szeretsz futni, próbálj meg egy félmaratont, ha bringázol, akkor menj el egy hosszabb túrára, ha jógázol, lépj szintet.

Tűz jegy vagy, ezért vágysz a kihívásra és az izgalomra, ugyanakkor erős benned a versenyszellem is, így hasznos, ha kihívások elé állítod magad.

Bika

Ha még nem tetted meg, rakd rendbe az otthonod. Ha azzal megvagy és már minden felesleges holmitól megszabadultál, akkor alakítsd át. Remek érzéked van a színekhez és stílusokhoz és ugyan Föld jegyként a földszínekhez vonzódsz,

ezúttal egy kis élénkséget is vihetsz az enteriőrbe, ami inspirál.

Ikrek

Vedd körbe magad olyan barátokkal, akikkel tartalmas beszélgetéseket, konstruktív vitákat folytathattok és kreativitásotok egymást inspirálja. Folyton jár az agyad, mindenről tudni akarsz mindent, ezért

másokkal brainstormingolni neked igazi kikapcsolódást jelent.

Rák

Szereted a hasad, pedig érzékeny a gyomrod. Ez többek között annak is köszönhető, hogy hogy túl érzékeny vagy és hajlamos vagy görcsölni, ha bánt valami. Menj el egy különleges étterembe vagy próbálj ki egy új, izgalmas receptet:

a hangulatodon is meglátszik majd egy kis kényeztetés.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük