Connect with us

Kerítésen innen

Nemzeti konzultáció: itt a 14 kérdés, hogy legyen ideje törpölni a válaszon!

Megosztás

A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Már látom a száradó tintát a "jövő héttől nem kötelező a mérnöki kamarai tagság" című Kocsis-Semjén törvényjavaslaton
Megosztás

A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

A konzultáció fő témája a járvány utáni élet, illetve az újraindítás

A kormány többek között arra várja a kitöltők válaszát, hogy

  • szükség van-e a minimálbér emelésére, illetve hogy
  • veszélyesebb korszak kezdődött-e Magyarországon a koronavírus-járvány után. Azt is megkérdezik, hogy
  • a kitöltő szeretné-e, hogy a gyermeket nevelő családok visszakapják a 2021-ben befizetett adójukat, vagy hogy
  • meghosszabbítsák-e a hitelmoratóriumot a rászorulók számára.

A kérdőíven többször szóba kerül Brüsszel és Soros György is:

mint írják, a járvány után

Brüsszel „újra vissza fog élni hatalmával”, eljárásokat indít hazánk ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát.

Ezzel kapcsolatban a kormány azt kérdezi, hogy hazánknak ki kell-e állnia az érdekeiért, vagy engednie kell Brüsszelnek. Soros Györggyel kapcsolatban a kérdőíven többek között az olvasható, hogy az

általa finanszírozott szervezetek „széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt”.

Itt két válasz közül lehet választani: az egyik szerint helyes, hogy a törvény korlátozza a gyerekekre irányuló szexuális propagandát, a másik szerint a „gyerekekre irányuló propaganda nem hordoz kockázatot, ezért felesleges tiltani”. A kérdések között előkerül a járványügyi „migránsstop”, a magyar vakcinagyár és a munkát terhelő alacsony adók alkotmányos védelme is.

Amiben nem kíváncsiak senki véleményére…

Arra nem irányul kérdés, hogy akarja-e valaki, hogy még az unikája is fizesse a Fudan Egyetem és a Budapest-Belgrás vaútvonal megépítésére felvett hiteleket, vagy, hogy szeretne-e olyan egészségügyi ellátórendszert, ami XXl. századi körülményeket, orvosokat és gyógyszereket képes biztosítani a magyar polgároknak. Arra is tesznek, hogy ki mit gondol a felsőoktatás fideszesítéséről, vagy az állandó harcról az Unióval, a nyugati életfelfogással és alar-e valaki ezek helyett a türk csoda részese lenni.

Íme az iromány:

Kapcsolódó

 

konzultáció

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük