Kövér László és az Ő vastagon fogó pennája - Városi Kurír

Sorting by

×

Kövér László és az Ő vastagon fogó pennája

Fegyelmi vétségek miatt Gyurcsány Ferenc fizetését (DK) egyhavi tiszteletdíjának megfelelő összeggel, mintegy 2,4 millió forinttal csökkentette, míg szintén fegyelmi vétségek miatt négy havi tiszteletdíjának megfelelő összeggel, több mint 9,6 millió forinttal csökkentette Szabó Tímea (Párbeszéd) fizetését Kövér házelnök.

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc büntetését azzal indokolta:

a DK elnök-frakcióvezetője az Országgyűlés június 14-i ülésnapján napirend előtti felszólalására reagáló Dömötör Csaba parlamenti államtitkár hozzászólását folyamatos bekiabálásokkal kísérte, és ezekkel többször felszólítás ellenére sem hagyott fel.

Többször figyelmeztettem a képviselőt, hogy hagyjon fel a magatartásával. Gyurcsány Ferenc azonban ennek nem tett eleget, a figyelmeztetést többször is vitatta, végül miután megkértem arra, hogy felhívásaimat ne vitassa, tekintve, hogy a házszabályi rendelkezések alapján az ülést én vezetem, azt a sértő kijelentést tette, hogy “Elég szégyen ez Országháznak

– írta szerdán kelt döntésében Kövér László aki szerint

Gyurcsány Ferenc magatartása kirívó mértékben zavaró volt, és a képviselő közbeszólása egyúttal az ülésvezetés kifogásolását is megvalósította. Ezért az Országgyűlés elnöke Gyurcsány Ferenc fizetésének a képviselő egyhavi tiszteletdíja összegével megegyező mértékű, azaz 2 421 600 forinttal történő csökkentését rendelte el.

Az “alany” közösségi oldalán válaszolt:

“Azt mertem a házelnök szemébe vágni, hogy szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak. Erre ő most ezért pénzbírsággal büntetett. Sekély a kéj – mondhatnám.
Akinek ez marad nem létező tekintélye megvédésére, annak nincs mit védenie. A Kövér nevű otromba politikai komisszár meg élvezze az utolsó hónapokat, amíg még bitorolhatja az általa megtestesített primitívség ezt a jobb sorsra érdemes közjogi posztot.”

Érdekes, amikor róla van szó….

Szabó Tímea esetében….

Szabó Tímea az Országgyűlés június 15-i ülésnapján a napirend előtti felszólalására reagáló Dömötör Csaba parlamenti államtitkár hozzászólása közben felment a szónoki emelvényre és annak külső oldalára, az ülésterem felé kiterítve egy molinót helyezett el. Ezen vörös körben a “FIDESZ” felirat, fölötte a Kínai Népköztársaság zászlajában található csillagok szerepeltek. A képviselő az ülést vezető elnök felszólítása ellenére sem távolította el a molinót, annak kifüggesztését követően visszatért üléshelyére, így az ülést vezető elnök a fegyelmi eljárás megindítását helyezte kilátásba

– írta döntésében Kövér László. Azt is a hozzátette:

az eset miatt az államtitkár felszólalását félbe kellett szakítani, majd miután ismét szót kapott, hozzászólását a képviselő folyamatos bekiabálása kísérte, az ülést vezető elnök ismételt figyelmeztetése ellenére.

A házelnök ezért Szabó Tímea esetében elrendelte a képviselő fizetésének négyhavi tiszteletdíjnak megfelelő összeggel, 9 686 400 forinttal történő csökkentését.

Szabó Tímea is reagált:

“Most kaptam a levelet: Kövér László 9,6 millió forintra büntetett, amiért kitűztem a Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót aznap, amikor megszavazta a Fidesz, hogy a Kínai Kommunista Párt megrendelésére idetelepítik a Fudan Egyetemet!

Az időzítés stílszerű, hiszen ma van a Kínai Kommunista Párt 100. születésnapja. Gondoltam, hogy küldök én is valami ajándékot, de azért nem 10 milliós „meglepetésben” gondolkodtam.

Hiába erőlködik egyébként Kövér házmester és Orbán Viktor, nem ijedek meg, és főleg nem hátrálok meg az ország függetlenségéért folytatott küzdelmünkben! Nem hagyom, hogy Orbán egy 450 milliárd forintos kínai hitellel minden magyar embert 110 ezer forinttal, minden 2 gyerekes családot közel félmillió forinttal adósítson el egy olyan kínai egyetem miatt, amely elveszi a vidéki magyar fiatalok lakhatását, ahova a magyar diákoknak évi 2,5 millió forint a tandíj, és amely a kínai titkosügynökök búvóhelye lesz! Folytatom a küzdelmet, nem hátrálok meg! Nem adjuk az országunkat a Kínai Kommunista Pártnak! Itt Magyarország függetlensége a tét!”

Kövér László eddig sem tétlenkedett – mármint büntetéskiosztásban

Kapcsolódó

 

kövér

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Kövér László és az Ő vastagon fogó pennája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.