Ez nem lehet igaz! Kövér László folytatja üléstermi ámokfutását - Célkeresztben továbbra is Jakab (videó) - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez nem lehet igaz! Kövér László folytatja üléstermi ámokfutását – Célkeresztben továbbra is Jakab (videó)

A keddi ülésnap sem múlhatott el anélkül, hogy a Kövér László házelnök agya ismét le ne dobja az ékszíjat. Odacsapott, ahol érte, mármint ellenzéki oldalon. Szabó Tímeával kezdte, de mint később kiderült, ezt csak bevezetésnek, előételnek szánta, a nagyvadak csak aztán kerültek puskacsöve elé.

Hirdetés

Szabó Tímeának bukétát ígért

A képviselőnő nem bírta ki és hangosan, ahogy máskor is szokta, kommentálta a hivatalos választ, amit kérdéseire Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese adott. Ezt nem bírta a házelnök és azt mondta, hogy ha egyszer kibírja a politikusnő, hogy nem szól közbe, kap tőle egy csokor virágot. Ha nem lenne képzavar, azt mondhatnánk, hogy ez a bukéta magas labdának bizonyult a DK-s Varjú László számára, aki szinte azonnal le is csapta ezekkel a szavakkal:

“Ha Jakab Péter képviselőtársamat ma nem bünteti meg, akkor én is hozok önnek egy csokor virágot.”

A házelnöknek sem kellett több, azonnal “helyre is tette” Varjút, beígérve neki, hogy

ez volt az utolsó alkalom amikor megtűrte az ilyen szöveget, mert  legközelebb elveszi tőle a szót.

És eljött a főmérkőzés ideje: Kövér vs. Jakab

A továbbiakban idézzük ide a Blikk tudósítását:

Szót kapott Jakab Péter, a Jobbik elnöke is, aki úgy kezdte mondandóját, hogy legutóbbi felszólalásánál már sokadjára kapcsolta ki a mikrofonját az elnök, ekkor ő közbeszólt és azt mondta Jakabnak, fogadjon szakembert, ha nem tudja felfogni, mik a házszabályok.

“Szándékosan provokál hétről hétre”

– jelentette ki az elnök, mire nagy hangzavar tört ki amiatt, mert elvette a szót Jakabtól.

“Ne hőbörögjenek”

– intette rendre az ülésvezető a politikusokat, majd azt mondta Jakabnak, ő a kocsmai kötekedőket akarja bevinni a közösbe.

Azt kérem öntől, hogy legyen csöndben, nem sértegethet senkit, ha erre képes akkor folytathatja, ha nem akkor, elveszem a szót

– tette hozzá, majd így folytatta:

“Ez nem a kocsma, ahova ön előszeretettel jár”.

Jakab ugyan ekkor visszakapta a szót, de egyből kihúzta a gyufát,

ugyanis ezt a mondatot intézte Kövér felé:

“Akármit is tesz, soha semmilyen körülmények között nem fog elhallgattatni”.

Kövér a kijelentést követően egyből kikapcsolta Jakab mikrofonját arra hivatkozva, hogy nem tartotta be a házszabályokat, nem bírálhatja az ülésvezetést.

“Remélem az urak még nem ittak és képesek higgadtan viselkedni”

– jelentette ki Kövér, miután az ellenzéki politikusok amiatt kezdtek el hőzöngeni, mert Jakabtól ismét elvették a szót.

Nem tehetek mást, kénytelen vagyok elvenni a szót, a jövő héten majd talán újra megpróbálhatja

-zárta le a témát Kövér László.

Előzmények:  Minden ami Kövér László

 

 

Kövér

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

 • 2021.05.25 - 16:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ez az aljas gazember alkalmatlan,hogy Ő legyen,a Ház elnöke,honnan tudja hogy Jakab előszeretettel jár a kocsmába,ez aljas rágalmazás,hányingerem van ettől az agyhalott,vadmarhától,nézzen már magába Ő miket mond a képviselőkre hogy tahó,neki lehet azt hiszi ez a tulok hogy ő bárkinek mondhat bármit,de ha valaki neki nem tetsző beszólásokat,mond azt megbünteti,elhallgattatja,aljas mocskos elfajzott,büdös,BUNKÓ!!

  Válasz
 • 2021.05.26 - 16:35
  Közvetlen hivatkozás

  Teljesen nyilvánvaló, hogy kövér már nem normális. A tudat, hogy a fideszes léttel bármit megtehet.De kell, hogy legyen az ilyen idióta, magától leszállt elmebeteg ellen gyógyszer.
  Valamelyik európai bíróságon lehet panasszal élni. A ficsúr szó pedig, ami 10 millát ér, egyáltalán nem sértő. Még néztem az értelmező szótárban, ami szerint fiatal nyegle férfit jelent.
  Bár a fideszes banda nyeglének ugyan nyegle, és gőgös, de nem fiatal, hanem kivénhedt kommunistákból áll. Szóval kövér egy elmebeteg, akit remélem, hogy alaposan megbüntetnek Jakab 10 millája miatt

  Válasz
 • Visszajelzés: Magyar György: még meddig „bolondozhat” Kövér László? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.