Ez nem lehet igaz! Kövér László folytatja üléstermi ámokfutását – Célkeresztben továbbra is Jakab (videó)

A keddi ülésnap sem múlhatott el anélkül, hogy a Kövér László házelnök agya ismét le ne dobja az ékszíjat. Odacsapott, ahol érte, mármint ellenzéki oldalon. Szabó Tímeával kezdte, de mint később kiderült, ezt csak bevezetésnek, előételnek szánta, a nagyvadak csak aztán kerültek puskacsöve elé.

Szabó Tímeának bukétát ígért

A képviselőnő nem bírta ki és hangosan, ahogy máskor is szokta, kommentálta a hivatalos választ, amit kérdéseire Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese adott. Ezt nem bírta a házelnök és azt mondta, hogy ha egyszer kibírja a politikusnő, hogy nem szól közbe, kap tőle egy csokor virágot. Ha nem lenne képzavar, azt mondhatnánk, hogy ez a bukéta magas labdának bizonyult a DK-s Varjú László számára, aki szinte azonnal le is csapta ezekkel a szavakkal:

“Ha Jakab Péter képviselőtársamat ma nem bünteti meg, akkor én is hozok önnek egy csokor virágot.”

A házelnöknek sem kellett több, azonnal “helyre is tette” Varjút, beígérve neki, hogy

ez volt az utolsó alkalom amikor megtűrte az ilyen szöveget, mert  legközelebb elveszi tőle a szót.

És eljött a főmérkőzés ideje: Kövér vs. Jakab

A továbbiakban idézzük ide a Blikk tudósítását:

Szót kapott Jakab Péter, a Jobbik elnöke is, aki úgy kezdte mondandóját, hogy legutóbbi felszólalásánál már sokadjára kapcsolta ki a mikrofonját az elnök, ekkor ő közbeszólt és azt mondta Jakabnak, fogadjon szakembert, ha nem tudja felfogni, mik a házszabályok.

“Szándékosan provokál hétről hétre”

– jelentette ki az elnök, mire nagy hangzavar tört ki amiatt, mert elvette a szót Jakabtól.

“Ne hőbörögjenek”

– intette rendre az ülésvezető a politikusokat, majd azt mondta Jakabnak, ő a kocsmai kötekedőket akarja bevinni a közösbe.

Azt kérem öntől, hogy legyen csöndben, nem sértegethet senkit, ha erre képes akkor folytathatja, ha nem akkor, elveszem a szót

– tette hozzá, majd így folytatta:

“Ez nem a kocsma, ahova ön előszeretettel jár”.

Jakab ugyan ekkor visszakapta a szót, de egyből kihúzta a gyufát,

ugyanis ezt a mondatot intézte Kövér felé:

“Akármit is tesz, soha semmilyen körülmények között nem fog elhallgattatni”.

Kövér a kijelentést követően egyből kikapcsolta Jakab mikrofonját arra hivatkozva, hogy nem tartotta be a házszabályokat, nem bírálhatja az ülésvezetést.

“Remélem az urak még nem ittak és képesek higgadtan viselkedni”

– jelentette ki Kövér, miután az ellenzéki politikusok amiatt kezdtek el hőzöngeni, mert Jakabtól ismét elvették a szót.

Nem tehetek mást, kénytelen vagyok elvenni a szót, a jövő héten majd talán újra megpróbálhatja

-zárta le a témát Kövér László.

Előzmények:  Minden ami Kövér László

 

 

Kövér

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.05.25 - 16:19
  Közvetlen hivatkozás

  Ez az aljas gazember alkalmatlan,hogy Ő legyen,a Ház elnöke,honnan tudja hogy Jakab előszeretettel jár a kocsmába,ez aljas rágalmazás,hányingerem van ettől az agyhalott,vadmarhától,nézzen már magába Ő miket mond a képviselőkre hogy tahó,neki lehet azt hiszi ez a tulok hogy ő bárkinek mondhat bármit,de ha valaki neki nem tetsző beszólásokat,mond azt megbünteti,elhallgattatja,aljas mocskos elfajzott,büdös,BUNKÓ!!

  Válasz
 • 2021.05.26 - 16:35
  Közvetlen hivatkozás

  Teljesen nyilvánvaló, hogy kövér már nem normális. A tudat, hogy a fideszes léttel bármit megtehet.De kell, hogy legyen az ilyen idióta, magától leszállt elmebeteg ellen gyógyszer.
  Valamelyik európai bíróságon lehet panasszal élni. A ficsúr szó pedig, ami 10 millát ér, egyáltalán nem sértő. Még néztem az értelmező szótárban, ami szerint fiatal nyegle férfit jelent.
  Bár a fideszes banda nyeglének ugyan nyegle, és gőgös, de nem fiatal, hanem kivénhedt kommunistákból áll. Szóval kövér egy elmebeteg, akit remélem, hogy alaposan megbüntetnek Jakab 10 millája miatt

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük