Connect with us

Voks 2024

Ezen a hétvégén Orbán-kívánatra elmarad a szombat, helyette jön az Egymillió Találkozás Napja

Ezen a hétvégén Orbán-kívánatra elmarad a szombat, helyette jön az egymillió találkozás napja - Ez Tisza-promó?
Megosztás

Ahogy közeledik a választás napja, egyre erősebb „mondások” hagyják el a politikus-szájakat, például az orbáni „Egymillió Találkozás Napja”. De mindenfelől röpködnek az utópisztikus ígéretek, csak győzzük kapkodni a fejünket! Arról viszont nem szól a fáma, hogy jövő hét hétfőn -levezetés gyanánt- ki miként magyarázza majd győzelemnek maszkírozva elért eredményét és mit kezdjenek a gyanútlan felhergeltek a fejük fölé vizionált világháború képével.

„Egymillió Találkozás Napja”

Szerdán Dabason járt EP-választási kampánykörútja keretében Orbán Viktor

– közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. A tájékoztatás szerint a Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével. A dabasi választókkal találkozva Orbán Viktort megtudhatta  a „népség-katonaság”:

a Békemeneten ismét kiderült, „mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje”. De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség

– tett hozzá.

„Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz!”

– idézte Orbán Viktort a sajtófőnök közleménye.

A hozzászólásokból….

„Egy igaz mondat van benne. Szombaton 1 millió találkozás napja. A Hősök terén. Tisza”

„Miért döntünk háború vagy béke kérdéséről egy Európai Parlementi és egy Önkormányzati választáson?”

„Már kívülről tudjuk! Mondana valami mást is?”

„Szombaton? Hősök tere, igen! Köszi a promót!”

„Szerintem arról döntünk hogy propaganda vagy hiteles tájékoztatás.”

„Kiváncsi leszek hétfő reggel is ilyen fontos lesz-e ez a háborgó-béka kérdés??!!”

„Ekkora baromságot, hogy mondhat egy miniszterelnök! Ennyire hülyének nézi a híveit? Normális, értelmes ember tudja, hogy nem erről döntünk! Csak a szánalmas, együgyű emberek hiszik el Orbánnak ezt a hazugságát!”

„Kevés aljasabb dolog van annál, mint háborúval rémisztgetni egy népet, csak azért, hogy valaki megtarthassa hatalmát !”

„Szombat: egymillió találkozás napja. Ez igen! Gondolom, vasárnap a TISZA Pártra szavazók köszönetet mondanak önöknek az ingyenreklámért. Hajrá, fidesz: így tovább”

„Főni, add a kisdobos becsület szavadat, hogy az elvtársak heckerei nem nyúlnak bele vasárnap a rendszerbe. Tudod, ajtó ablak nyitva.”

Csak úgy….

Magyar Péter június 8-án szombaton Budapesten a Hősök terén várja az embereket

„a rendszerváltás utáni legnagyobb politikai demonstrációra”. 

„Zárjuk együtt méltó módon az európai parlamenti kampányt, olyan átütő erővel, amilyenre a rendszerváltás óta nem volt példa. Csatlakozz hozzánk június 8-án, és írjunk együtt történelmet. Hozz magaddal még két elszánt barátot, ismerőst, családtagot. Mert minél többen vagyunk, annál erőteljesebb a hangunk: június 8-án a Tisza érjen a Dunáig!

Találkozzunk 14 órakor a Hősök terén, és töltsük meg az utcákat egy élhetőbb jövő reményével! Lépjünk túl a múlton, hívjuk életre a változást! Ez a nap rólunk szól, akik változást követelünk. Tarts velünk, és tegyük le egy jobb jövő alapköveit!”

-írják.

 

 

Szerző