Connect with us

Bulvár

Amilyen lelkiállapotban Orbán Viktor mostanság van, nem lenne csoda: liberális helyett anti-woke palackozott vizet a nemzeti torokba

A Trump-Orbán szimpátia forintosítva, akarom mondani dollárosítva - Charles Gati tárcája nyomán....
Megosztás

Nagy-üzem van a Trump féle „sumák dumák” átvételében, így tett Orbán Viktor és a kormányunk az Európai Unió Tanácsa július 1-jén kezdődő magyar soros elnökségnek szlogenválasztásánál, ami rém eredetien így szól: a Make Europe Great Again, magyarra magyarra fordítva: Tegyük naggyá Európát, és ez igencsak hajaz az amerikai elnök megfogalmazására, ami Make America Great Again. Új pálya van….

Vége a liberális elnyomásnak: itt az anti-woke palackozott víz

A nagy vízen túl tudják, hogy elég némi elhatározás és egy jó ötlet és az ember bármit megvalósíthat. Ezt persze nagyban segíti, ha van egy fogékony vásárlói réteg, amiben kis hazánkban sincs hiány, hiszen a Fidesz-keménymag kitart választottja mellett. Az, hogy ezt a vonzódást, vakhitet forintokra is lehet-e váltani, még nincs kipróbálva, hiszen eddig -a rossz nyelvek szerint- csak kaptak a hevületért, de itt az alkalom, hátha…..

A történet….

Az anti-woke Freedom2o palackozott víz gyártója valószínűleg pontosan tudja, hogy mindent el lehet adni, ami Joe Bident gyalázza, Trumpot támogatja. A vizet legutóbb Alex Clark Trump-párti megmondóember reklámozta a Turning Point rendezvényén.

„…még a leghétköznapibb cselekedeteket is, mint például egy korty víz ivása, értelmet és célt nyer, ha a Freedom2o -at veszed.  Nem csak a márkát választod, hanem azt is, hogy kiállsz amellett, amiben hiszel….”

A „szabadság víze”

Clark szerint alapvetően nem is a víz a lényeg, hanem a palack, sőt, az üzenet, amit az ember azzal mutat a világ felé, hogy szabadságvizet iszik. Azt mondta, hogy ezt a vizet inni gyakorlatilag egy falatka lázadás, amivel az ember kiáll a szólásszabadság és az önállóság mellett, és jelzi, hogy nem fog elnézést kérni azért, hogy ezeket az értékeket fontosnak tartja.

„Ez egy emlékeztető arra, hogy még a leghétköznapibb cselekedetek, mint például egy korty víz, is átitathatók jelentéssel és céllal.”

Megjegyezte, hogy „this water isn’t free, but your speech is”, azaz a víz nincs ingyen, de a szólás szabad (az angolban a free ingyenest és szabadot is jelent, és ezzel már teljesen kicsináltuk szegény szójátékot).

A víz valóban nincs ingyen, 12 darab fél literes palack 21 dollár, azaz nagyjából 7800 forint.

Izgatottan várjuk a nedű hazai megjelenését, mondjuk a „Szabadság NER vize” néven Orbán kedvenc barátja Mészáros Lőrinc valamelyik cégének agyusztálásában.

Forrás

orbán

Szerző