Connect with us

Kurír Kacsa

Álhír tudósítónk jelenti: Közzéteszi a „b…zik” tanulmányi eredményét a Kormány!

Megosztás

A köztévé műsora szerint a buziság gyógyítható,a fidesz média pedig azt írja, Nagy Blanka bukásra áll több tárgyból. Az ezzel kapcsolatos kormányzati sajtótájékoztatón vett részt a Kurir Kacsa álhír tudósítója.

bizi
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A köztévé műsora szerint a „buziság „gyógyítható,a fidesz média pedig azt írja, Nagy Blanka bukásra áll több tárgyból. Az ezzel kapcsolatos kormányzati sajtótájékoztatón vett részt a Kurir Kacsa álhír tudósítója.

Kormányzati sajtótájékoztatót tartott Semjén Vasárnapiboltzárvadász Zsolt miniszterelnök-helyettes Bayer Orosznyelvprofesszor Drusza kormányzati szócsővel a lakosságot érintő legfontosabb kérdésekről.

Semjén bejelentette, hogy a jövőben az iskolák honlapján nyilvánosságra hozzák a buzik tanulmányi átlagát a magyar nép okulására.

A Városi Kurir tudósítója rákérdezett, honnan tudják majd, ki érintett?

Bayer Sexuálterapeuta Zsóti kijelentette, hogy ennek megítélése igen egyszerű. Akinek bármely felmenője komcsi, kétfarkú, momentumos, vagy látta a tévében a rohadt Gyurcsányt, az autómatikusan ebbe a kategóriába tartozik. Nem is kell nyilatkoznia, a pedagógusok enélkül is besorolják majd. Aki pedig önként jelentkezik, azt igaz keresztény Jeszenszky Zsolttal ők fogják helyes, hetero irányba átnevelni. Aki jól szop, az beléphet a Fideszbe. Ott már úgyis sok ilyen van ahogy nem régen a már közel sem ifjú fekvőtámaszkirály, bülbül szavú  Jeszenszky le is nyilatkozta.

Bayer szerint, akinek a régi rendszerben Vörös diplomája volt, az szintén rohadt buzi.

De az ő átlagukat nem hozzák nyilvánosságra, mert azt úgyis csak a párttitkár apjuknak köszönhetik. A Városi Kurir tudósítója felvetette, hogy Orbán miniszterelnök úr apja is kommunista párttitkár volt, ő maga pedig KISZ titkár. Hogyan lehet akkor, hogy mégsem volt kitűnő tanuló? Semjén rámutatott, ennek is a piszkos Soros az oka, mert pénzt adott Orbánnak, hogy ne iskolába járjon, hanem kocsmába a Hetykebajszúszúrósszeművel! Tehát itt is kommonista ármány történt!

A folytatásban kiderül, hogy  mi köti össze Bayer Zsoltot, és Stirlitz standarten führert.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük