Connect with us

Blogbazár

Varga Zoltán: A hátam közepére sem hiányzik népünk fénylő csillaga, a pszichiátria állatorvosi lova ….

orult
Megosztás

Mielőtt tovább cipelnénk hátunkon keresztünket, tisztázzunk valamit. Röviden: de igen, fenemód unom, hogy megint, hogy újra és újra a Kedves Vezetőről írok.

Bővebben:

A hátam közepére sem hiányzik népünk fénylő csillaga, a pszichiátria állatorvosi lova, akin egy valamirevaló agykurkász évekig elmolyolgatna, mire szerbe-számba venné az összes defektjét.
De mit tegyek, ha nem múlik el nap, hogy a nemzeti stand up comedy koronázatlan királya – Nyugalom, drága hívő feleim. Rövidesen szép fejére kerül az a fránya korona. – és a Fidesz fizetett, kormánynak csúfolt droidjai ne tudnák alulmúlni önmagukat.

Dráma ez, még akkor is, ha épeszű ember persze röhög rajta

Vagy sír. Vagy tiplizik valamelyik európai országba, új életet kezd és megpróbálja még azt is elfelejteni merre van Mordor-földje, ami Orbán előtt a napfényes Magyar Köztársaság volt. Mert elképesztő, ahogy a kedves Münchausen-szindrómásnak tűnő vezető még kedvesebb hívei párálló szemekkel, feltétlen imádattal próbálják értelmezni, hogy akkor vezénylő tábornokuk szerint perpillanat merre az előre, ami eddig pont a hátra volt. Meg amúgy is.

Normális ember általában ritkán, permanens módon, üzemszerűen meg végképp nem hazudik. Ha ezzel ráadásul már percenként meg is bukik, a végtermékbe pedig újabban rendszeresen bele is verik, nemcsak az orrát, de az egész képesebbik felét, akkor vagy felhagy vele, vagy változtat a mesén, vagy útilaput köt a csinos kis lábára, és a fű alatt csendben elsunnyog – jelen esetben – az illiberális nirvánába.

Varga Zoltán: Orbánisztán soha nem volt normális és egyre kevésbé az!

De nem! Itt a normalitás üldözendő, ördögtől való, valami sorosista-brüsszelita izé,

amit, ha módjuk és lehetőségük lesz rá, hát törvényileg fognak kitiltani még a Kárpát-medence környékéről is. Mert alig öt napja emberünk hamuszürke arccal, gyakorlatilag szűk órán belül mindent – mindent is! – megígért, minden ánuszt tisztára sikált, Junckertől-Weberig az egész ábécéét, csak ne rúgnák már ki. Nem rúgták. Talán azért nem, mert a világ boldogabbik fele, ahol a zártosztály és a kormány között még véletlenül sincs kapcsolat, és különben is, az igazolt félnótások nem, vagy csak erős orvosi felügyelet mellett mehetnek közösségbe, úgy hitték, végre nálunk is orvoshoz kerül az, akinek ott a helye. Nem került. Inkább benyomott arcba néhány stampedli erőset, nem tudom. Ha nem, ha ez, amit látunk, ez a gyári állapot, akkor viszont még nagyobb a baj. Mert alig aludtunk ötöt, és az egész díszes bagázs pont ott folytatja, mint azelőtt, hogy megígérte anyja életére, hogy soha többet.

Eddig tartott

A fodrászreklám Szíjjártó művész úr, a héten már legalább két országnak üzent hadat. A CEU továbbra is dögöljön meg, és ha egyszer valakik leszünk, akkor nekik Európából is coki. Juncker meg azért nem került még vissza a plakátokra mert nagyüzem van, lehet elfogyott a ragasztó. Nemtom, de gyanús, hogy Orbán meg a hasznos idiótáktól a maga pávatáncos módján kért bocsánatot. Felhívta őket, rákérdezett Nagyékkal beszél-e, mikor jött a válasz, hogy nem, akkor beböfögte a kagylóba, BOCSÁNAT, téves.

A haverom mondta, mikor a Száll a kakukk című filmet néztük anno, hogy szerinte nagyon mókásak a dilisek, csak képtelenség velük együtt élni. Igaza van.

Kapcsolódó

drMáriás megszaladt ecsete: „Magyar hazába magyar gyereket!”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük