Connect with us

Bulvár

Stefka, az „öreg” és az ő bűncselekmény-felfogása

stefka-istvan
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A Coca Cola akár fizethetett volna (?) Stefka és Boldog István uraknak azért a reklámtevékenységért, amit a cég érdekében folytatnak. Finkelstein jól beléjük verte, hogy a negatív kampány az igazán ütős cucc. Vagy most akkor miiiiii van?

Coca Cola, az új Soros?

Többször beszámoltunk már a Boldog István szájával megkezdett, majd tovább görgő őrületről, amit a Coca Cola cég reklámja váltott ki. Stefka István már odáig ment, hogy bűncselekménynek bélyegezte Orbán stratégiai partnerének viselkedését:

Én, az Öreg kérem, hogy az állam illetékes hatóságai tegyék meg a megfelelő lépéseket e bűncselekmény megakadályozására, mert amit most művel ezzel a súlyosan retardált reklámmal ez a multicég, az bizony bűncselekmény. Ez a szemlélet előbb-utóbb eljut a pedofília megengedéséhez, a kiskorúak megrontásához, sőt a szexuális gyilkosságokhoz is – lásd Nyugat-Európa példáját.

Megjegyezte, hogy akik az ominózus reklámot készítették, rém ostobák és tájékozatlanok, mert

Akik ezeknek a hirdetéseknek az alkotói, propagálói, azok nincsenek tisztában a magyar törvényekkel, a magyar szokásjoggal és az emberi méltóság tiszteletben tartása követelményével. A törvény, a bíróság a legsúlyosabb büntetéssel sújtsa őket, legyen az zárka, sok milliós pénzbüntetés vagy elmegyógyintézet.

Ő nem homofób, á, dehogy!

Az viszont, ami a homokosok, leszbikusok egyre erőteljesebb térhódítását, térnyerését, erőszakos fellépését illeti (akár egy amerikai multicég támogatásával, avagy a balliberális magyar politika LMBTQ-őrületével), az konkrétan veszélyt jelent a magyar gyermekek és fiatalok millióira is.

Akár tetszik, akár nem, ez a magatartás nem európai, nem keresztény és ellentétes a magyarság több mint ezer éves hagyományaival – teszi még hozzá indoklásként, majd amúgy „öregesen” megkérdezi:

Mit mond az Alaptörvény?

„L) cikk

(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.

(2) Magyarország támogatja a gyermekvállalást.

(3) A családok védelmét sarkalatos törvény szabályozza.”

A következő oldalon: Egy kis kóstoló Orbánék valódi bűncselekményeiből!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük