Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 6., péntek

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Zakariás névnapjára. A nap 6.09-kor kel és 19.14-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Rendkívüli

Merje használni az eszét és a bátorságát! Ezen a napon érdemes mindent feltenni egy lóra, mert befuthat. Önbizalma megingathatatlan, kedélye harsogóan jó, ötletei ragyogóak és kész a megvalósításukra. Most attól sem riad vissza, hogy kockáztasson. A lehető legkedvezőbb időszak az új vállalkozások beindításához, a megméretésre, a szakmai, vagy üzleti fellendülésre. Ezért már érdemes előbújni a biztonságos, de mozgását, felívelését korlátozó fedezékből.

Bika 04.21. – 05.20. – Jó

Számos kecsegtető üzleti ajánlattal keresik meg, egyszerre annyival, hogy azonnal nem is látja tisztán mindegyiknek a színét-visszáját. Kérjen gondolkodási időt, és alaposan tanulmányozza át az ajánlatokat. Vigyázzon, van köztük kakukktojás is! Lépre csalni nem akarják, de vajon tudnak-e majd fizetni, ha arra kerül a sor? Ebből a szempontból is mérlegelnie kell az ajánlatokat.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kitűnő

Kissé nehezen bírja az utolsó munkanapot, pedig igazán nem panaszkodhat arra, hogy rosszul mennek a dolgok. Szabadjára engedi a képzeletét és ez legalább valamelyest elszórakoztatja. Ha nem lenne ilyen révült állapotban, valószínűleg észrevenné, hogy árgus szemekkel figyelik. A figyelem, amely Önre irányul, nem túlságosan barátságos, de nem is annyira veszélyes, hogy különösebben aggódnia kellene miatta.

Rák 06.22. – 07.22. – Gyámoltalan

Ma nem tudja pontosan mit is szeretne, mire vágyik igazán. Nehezen körvonalazható tervek tartják fogva, néha nem látja a közvetlen kapaszkodókat sem. Ne adja át magát a pillanatnyilag Önön eluralkodó hangulatnak, de vállalja fel bátran belső gyengeségeit. Gyengédséget, melegséget kap cserébe. Gyámoltalansága ilyen ösztönöket vált ki környezetéből.

megosztás

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük