A Bika önfejű, a Kos lehengerlően magabiztos, az Ikrek állandóan pörög – Te mivel mész az agyára a környezetednek?

Az alapvető tulajdonságainkban meghatározó az, hogy melyik jegyben születtünk: a szerelemhez, emberi kapcsolatainkhoz és a munkához való hozzáállás minden állatövi jegy szülötténél más és más. Íme, miért idegesítesz másokat.

Kos

Kosként mindig lehengerlően magabiztos vagy, ami nem mindenkinek elfogadható, hiszen agresszívnek, arrogánsnak tűnhetsz ilyenkor. Gyakran szinte támadásnak veszed, ha valaki nem halad együtt veled és kész vagy akár harcra is vinni a dolgot, hogy érvényesítsd a saját elképzelésedet.

Jó szokásodhoz híven sokszor fejjel mész a falnak, tekintsd életfeladatodnak, hogy megjavulsz ebben a tekintetben!

Párkapcsolatban nehéz fenntartani a Kos érdeklődését, hiszen rövid ideig tud csak figyelni, munkahelyen a Kos beosztottól óvjon az isten, mindenkinek átharapja a torkát, ha nem tetszik neki valami.

Bika

A Bikák a legönfejűbbek minden ember között, azonnal hárítják, ha bárki megmondja nekik, hogy mit, mikor és hogyan csináljanak. ha nagyon szeretnek valakit, akkor talán változnak a kedvéért, de munkahelyen például mindig hozzájuk kell idomulni, mert ők nem fognak, csak azért dolgoznak, mert hatalmas a luxusigényük és a biztonságra törekvésük.

Ha úgy érzik, hogy valaki vezetni akarja őket, azonnal visszavonulót fújnak és nem tágítanak saját álláspontjuk mellett.

Ha te is Bika vagy, akkor a lustaságod is legendás, néha annyira elereszted magad, hogy egész nap csak ejtőzöl.

Ikrek

Az Ikrek mindig vibrálnak, nagyon pörögnek, mert soha nem tudják, mikor kéne éppen abbahagyni azt, amivel el vannak foglalva. Ezért előfordul, hogy csak úgy otthagynak egy szituációt anélkül, hogy jobban átgondolnák a végkifejletet. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor pillanatok alatt elveszítheted az érdeklődésedet bármi iránt, ez valószínűleg a szeszélyességedből fakad.

Az Ikrek nagyon okos, és ha megtanulja, milyen munkában nem kell elmélyülni annyira, viszont mindig topon kell lenni, akkor sikeres lehet, de jobb, ha megismeri magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük