Sorting by

×

A Bikának a humorérzék, az Oroszlánnak a “külbecs” számít – Ha kinéztél magadnak valakit, a csillagjegye szerint így járhatsz sikerrel nála!

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy belenézett egy szempárba, és villámcsapásként érte a felfedezés: “Őt akarom”. Ismerkedés után érdemes megtudni, hogy a jövőbeni imádottad milyen csillagjegyben született, hiszen ennek ismeretében elolvashatod, hogy mivel tudod igazán felkelteni az érdeklődését.

Kos

Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Ha fel szeretnéd kelteni az érdeklődését, akkor az első randin nagyon vonzó kell legyél. Öltözz fel egy ízléses, de csodálatos ruhában, sminkelj szépen, és figyelj arra, hogy belső kisugárzásod is ragyogó legyen. Vigyázz, mert a Kos nem szereti a hízelgő embereket.

…szombaton erre számíthatsz….

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné…

Bika

Kissé sok időben telhet, míg felkelted egy Bika érdeklődését, de nem lehetetlen. Fontos számára a humor, és a meglepetésekért is rajong. Próbáld meg meglepni valami vicces, és személyreszóló ajándékkal.

…szombaton erre számíthatsz….

Engedje, hogy szabadon áramolhasson testében az energia, kedves Bika, teljesen átjárva, minden egyes porcikáját! Az élet nagy ajándék, vétek lenne elpazarolnia egyetlen percet is azzal, hogy túlgondoljon bizonyos dolgokat, melyek alapjában véve, rendkívül egyszerűek. Szeretné, vagy nem szeretné? Ez az egy kérdés most a lényeges!

Ikrek

Ha azt szeretnéd, hogy Ikrek csillagjegyű férfi felfigyeljen rád, meg kell villogtatnod az intelligenciádat is. Bizonyítsd be, hogy te vagy a lehető legjobb választás. Jó pont az is, ha tisztában vagy vele, hogy mit akarsz.

…szombaton erre számíthatsz….
A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerűen nem lehet beszélni.

Rák

Nehéz felkelteni egy Rák férfi figyelmét. Mivel nagyon fontosak számára a jótékonysági akciók, egy ilyen eseményen kerülhetsz közel a szívéhez. Kerüld a feltűnő viselkedést, ne légy túl kihívó!

…szombaton erre számíthatsz….

Ma, viszonylag kis befektetett energiával, nagy eredményeket lehet képes elérni, kedves Rák, amivel könnyen kivívhatja mások elismerését is. Ehhez azonban ne elég, csak produkálni az eredményt, hanem megfelelően is érdemes tálalni, hogy mindenki lássa, tényleg nem semmi, amit letett az asztalra és ezt igenis tessék honorálni!

<<< Még több horoszkóp… >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.