Sorting by

×

Hurrá! Varázslatos lesz a májusi hónap hátralévő része az alábbi 4 csillagjegy szülötteinek – 3., vagy 5. vagy?

Egy csodálatos tavaszi kezdet vár azok számára, akik az alábbi csillagjegyek közé tartoznak. A május számos meglepetést tartogat számodra is, ha Kos, Bika, Bak, vagy Halak a csillagjegyed!

Kos: kiváló szakmai lehetőségek

Minden előfeltétel adott ebben a hónapban, hogy sikereket érj el a karrieredben. Remek híreket kaphatsz a jelenlegi vagy egy jövőbeli állással kapcsolatban, úgy tűnik, hogy a nyárba oltott tavasz remek fejlődési lehetőséget tartogat számodra, így felléphetsz a ranglétra következő fokára. Most végre kipihenheted az elmúlt éveket, hiszen leginkább a stressz és a hajtás volt jellemző a munkádra. A 24-i Újhold új lehetőségeket tartogat számodra, ragadj meg minden alkalmat.

…addig is…..

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítőkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Bika: a Vénusz védelme alatt

Május 15-től sokkal nyugodtabb lesz az életed, már egyáltalán nem bosszantod fel magad olyan apróságokon, mint eddig. Csodálatosan érzed magad, árad belőled a pozitív energia, szereted az életet. A személyes vagy szakmai álmok most sokkal közelebb kerülnek hozzád, elkezdhetsz bízni benne, hogy teljesülni fognak a terveid. Az ebben az időszakban folytatott tárgyalások most igen kedvezően zárulnak. Pihenj, élvezd az életet, és egyáltalán ne foglalkozz most azzal, hogy hogy nézel ki.

…addig is…..

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsőként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.