Sorting by

×

A Bikának a humorérzék, az Oroszlánnak a “külbecs” számít – Ha kinéztél magadnak valakit, a csillagjegye szerint így járhatsz sikerrel nála!

Nyilas

Légy mindig pozitív és vidám, és akkor könnyen felkeltheted egy Nyilas figyelmét. Légy segítségére céljai elérésben, és akkor nagyon hamar meg fog kedvelni.

…szombaton erre számíthatsz….

Ma rendkívül kreatív lehet, kedves Nyilas, így igen eredményesen nézhet szembe feladataival. Bár csábító lehet, hogy a nehezebbekkel kezdje, mégse tegye most ezt, inkább lovagolja meg lendületét és daráljon le minél több mindent, azzal most sokkal messzebbre juthat, ráadásul látványosabb is lehet a siker!

Bak

Ha te egy önálló nő vagy, akkor gyorsan fel tudod kelteni a Bak érdeklődését. Szereti azokat az embereket, akik tipikus vezetők, és határozottak.

…szombaton erre számíthatsz….

Ma rendkívüli vonzerővel bírhat, kedves Bak, így aztán, legyen szó szeremről, karrierről, vagy bármi másról, megnyerő természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

Vízöntő

Soha ne próbáld megjátszani magad, csak azért, hogy jobban begyere neki. Légy természetes, ezt sokkal jobban szeretni fogja. Lehetsz lenyűgöző, de csak a saját egyedi módszereidet használva. Ha valakit utánozol, unalmassá válsz számára.

…szombaton erre számíthatsz….
Bármi is történjék, hallgasson a hatodik érzékére, kedves Vízöntõ. Nem kell messzire menni, hogy megtalálja a választ, mert az most ott van a szeme elõtt. Valakiben ráadásul most igazi harcostársra lelhet a terveit illetõen, így igazán tökéletes és sikeres lehet a mai nap!

Halak
Elég sok döntést hozott már életedben, és ezt annak köszönheti, hogy nagyon hamar beleszeret bárkibe. Nem kell egyből ajtóstól rontani a házban, próbáld először jobban megismerni a Halak férfit, hagyd, hogy kezdetben egy mélyebb barátság alakuljon ki köztetek.

…szombaton erre számíthatsz….
Ma rendkívül érzékenyek lehetnek ön körül az emberek, de legalábbis nagyon fogékonyak szavaira, így legyen óvatos, kedves Halak, hogy kinek, mit mond, nehogy aztán valami olyasmit halljon vissza, amit nem akar, vagy, ami talán még rosszabb, meg ne bántson valakit, akit nagyon szeret. Legyen kimért és körültekintõ, akkor nem lehet baj, sõt, még kifejezetten jól is kijöhet a lépés!

Forrás

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.