A Fidesz-haver sötétség – Mit cuccoltak ki az önkormányzat épületéből?

Ugyan az I. kerületben nem Tiborcz áldásos tevékenységének köszönhető, hogy a közvilágítás kivetnivalót hagy maga után, de az éj leple alatt valakik teherautónyi dobozokat szállítottak “megfelelőbb” helyre.

Cuccolás

A momentumos Gelencsér Ferenc készítette az alábbi videót kedden este 11 óra után az I. kerületi önkormányzatnál és a leköszönő polgármester, Nagy Gábor Tamás otthona előtt. A tízperces rendhagyó videóról a 444.hu számolt be.

Az I. kerületben a vasárnapi önkormányzati választáson meglepetésre az ellenzék jelöltje, V. Naszályi Márta győzedelmeskedett a fideszes Nagy Gábor Tamással szemben.

Dobozolás

A momentumos politikus által feltöltött videó elején látható, hogy Gelencsér megkérdezi a fuvarosoktól, épp mit szállítanak el, miközben a teherautó rakterében több tucat lezárt kartondoboz látható.

A fuvarosok főnöke ezek után azt mondja, hogy

a leköszönő polgármester bízta meg őket, de azt nem árulta el, mit tartalmaz a szállítmány.

A sofőr később közölte, hogy

a szállítmányt a Táncsics utcába viszik, itt található a leköszönő polgármester lakása is.

Amikor a teherautó megáll a Táncsics utca közepén, az egyik utas bemegy a polgármester háza mentén húzódó sikátorba, az utcával párhuzamosan húzódó sétányról felhív valakit.

Ezt követően a teherautó anélkül, hogy kipakoltak volna belőle bármit, tolatni kezd az egyirányú utcában.

Gelencsér a videó végén elmondta, hogy a jelenetet követően egy szürke kisbuszt is látott elhajtani a városházától, amivel szintén iratokat vittek el.

Megbízó: Nagy Gábor Tamás

A 444 elérte az érintett fuvarozót, aki megerősítette, hogy a megbízó Nagy Gábor Tamás volt, a dobozokban pedig állítása szerint könyveket vittek. Arra a kérdésre, hogy miért nem pakolták ki a szállítmányt a leköszönő polgármester lakásánál, hanem elhajtottak, azt mondta,

eredetileg azt mondták, hogy ott föl fognak venni még valamit, de a telefonbeszélgetés során kiderült, hogy mégsem, ezért továbbmentek, hogy a végleges rendeltetési helyükre szállítsák a dobozokat.

Nem akart dugót okozni…..

Nagy Gábor Tamás a felvétellel kapcsolatban elmondta, a dobozokban azokat a könyveket vitette el, amik a hivatali ideje alatt az irodájában felhalmozódtak. Arra a kérdésre, mindezt miért éjjel történt, azt mondta,

„nem akarta napközben hosszas parkolással feltartani a hivatal munkáját”,

illetve leszögezte, hogy nem iratokat vittek el.

Azzal kapcsolatban, miért nem pakoltak ki semmit a lakásánál, más magyarázattal szolgált, mint a fuvaros.

Gelencsér Ferenc azt mondta, ugyan nem tudott belenézni a dobozokba, de azok szerinte nem nagyobb kartondobozok voltak, amiket könyvköltöztetéskor használnak, hanem kisebb, irattartó dobozok.

Egy hozzászólás itt: “A Fidesz-haver sötétség – Mit cuccoltak ki az önkormányzat épületéből?

  • 2019.10.18 - 19:50
    Közvetlen hivatkozás

    Nincs itt semmi látnivaló…mindössze tisztán, lom-mentesen szeretnék átadni a hivatalt…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük