Nem jó így ez a nagy szabadság! Mi az, hogy egy magyar állampolgár gondol egyet és felül egy repülőre és utazgat? Ez nem nemzeties dolog. A fideszes Hollik István feltehetően ennek kinyilvánítására kapott megbízást gazdáitól. A célszemély ebben az esetben kizárólag Karácsony Gergely volt, de ki tudja, hol áll meg…?
[mnky_ads id=”10551″]

Emlékeznek még a piros útlevélre?

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azért utazgat külföldre, hogy megnyugtassa bevándorláspárti szövetségeseit: rá számíthatnak, ha a kötelező betelepítési kvóta végrehajtásáról van szó

[mnky_ads id=”10552″]
– jelentette ki hétfőn újságírók előtt Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. A kormánypárti politikus emlékeztetett Karácsony Gergely múlt heti, bécsi útjára, és arra hivatkozott, hogy hétfőn Brüsszelben tárgyal az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

- Hirdetés -

“Azért ment korábban Bécsbe, ma pedig azért van Brüsszelben, hogy biztosítsa a bevándorláspárti szövetségeseit arról: ha ők kerülnek kormányra, akkor végre fogják hajtani a kvótát és elkezdik a betelepítéseket”

Hollik felszólította Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberek akaratával szembeni tárgyalásokat. A magyar emberek ugyanis egyértelműek voltak a nemzeti konzultációban és a kvótaellenes népszavazáson is: nem akarnak bevándorlókat látni Magyarországon.

“Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön”

Kicsit tovább gondolva a miniszterelnöki üzenetet, lehet, hogy az, aki nem elég nemzeti, a továbbiakban csak szigorúan ellenőrzött módon és helyre utazhat? Szép, új világ?
[mnky_ads id=”10553″]
Forrás: MTI

Üzenet Orbánnak: Ne fenyegess gyáva kutya, mert orrba verlek!

Március 15-i Orbán-beszédben a főhős pacekba mondta, hogy ha újra alkalma lesz uralkodni, magára vessen, aki keresztbe tett neki

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét