A Fidesz „választási” üzenete: zsidóbérenc kormány alakulhat!

Úgy döntöttek, nem fogják vissza magukat: meghosszabbítják a zsidózó sorosozást Lovasberényig…

Pár pillanatig úgy tűnt, hogy a sorosozást fölváltják az enszezéssel.

De Lázár János csütörtöki műsorában (igazán elképesztő, hogy ezt a képtelenséget az egész magyar sajtó – tehát nem csupán annak mennyiségileg meghatározó, bűnszervezet-simogató része! – elfogadja, vagy legalábbis tudomásul veszi…) már újra rendesen sorosozott: arról beszélt, hogy az ellenzéki jelöltek „aláírtak Sorosnak”.

Hát igen: úgy gondolja a bűnszervezet vezetése, hogy jó lehet az enszezés is, de nem helyettesítheti, csupán kiegészítheti a sunyin zsidózó sorosozást.

Mert az ENSZ mégsem kiplakátolható személy: nehéz gonoszul vagy legalábbis kajánul mosolygó képpel, kampós orral elképzelni. Lehet éppen mondani róla is akármit, lehet multimilliárdos spekulánsnak megszemélyesíteni magát a szervezetet, de az nem elég hatásos: azt kell mondani, hogy az ENSZ Brüsszellel és a magyar „álcivilekkel” meg az ellenzékiekkel együtt a nagy testével vizeinkben ragadozó multimilliárdos nemzetközi spekuláns zsebében van! Tele lehet ragasztani az országot enszező plakátokkal, de „a magyar emberek” nem fogják azokat olyan lelkesen leköpködni, horogkeresztekkel, Dávid-csillagokkal földíszíteni, mint a Soros-plakátokat. S ez azt jelenti, hogy az enszezés magában nem elég hatékony: nem vált ki elég vad indulatokat ahhoz, hogy azok szele kellően dagassza a fideszes vitorlákat…

Nem volna könnyű képileg megfogalmazni,

hogyan is bábozik az ENSZ a magyarországi „álcivilekkel” és ellenzékiekkel…

„Az ellenzéki képviselőjelöltek valamennyien aláírtak az ENSZ-nek!” – nahát, ezen még a leghívebb „magyar emberek” sem dühödnének föl kellőképpen, mert nemigen tudnák elképzelni a dolgot. „Aláírtak Sorosnak!” – ez mennyivel valószerűbben hangzik – nem igaz?

A hitelesség nagyon fontos!

https://www.youtube.com/watch?v=yPQC8skfS4k

Hogy a sorosozás marad a „kormány” leghangsúlyosabb üzenete, azt Orbán Viktor Miskolcon és a Kossuth nevét bitorló rádióban is megerősítette. A bűnszervezet terrormédiája pedig nyomja az aljas, elme- és erkölcsnyomorító, szolgaságba taszító szöveget, orrba-szájba:

„Orbán: Vagy nemzeti kormány lesz vagy Soros emberei alakítanak kormányt”

Azt mondja a haveri olasz Keresztapa,

Berlusconi által méltatott magyar „miniszterelnök”, hogy

„látom Soros György pénzét a háttérben, látom a mesterkedéseket, amelyekkel szemben az egyetlen orvosság a nyílt, egyenes, őszinte beszéd”

Hát akkor beszéljünk nyíltan, egyenesen, őszintén: ha Orbán nem szégyelli magát, mi ne szégyenkezzünk helyette… Beszéljünk magyarul:

Orbán azt üzeni híveinek, hogy vagy „nemzeti kormány” lesz, vagy zsidóbérencek alakítanak kormányt.

Ezek a „Sorosnak aláírt zsidóbérencek” arra készülnek – magyarellenes gonoszságuk elképzelhetetlen! –, hogy iszlamizálják Árpád hazáját!

https://www.facebook.com/FideszHU/videos/10157111396024307/?t=1

 

Bármit hazudik is erről a magát „utcai harcosnak” képzelő gyáva – csak saját hívei körében megjelenő – maffiafőnök, szavainak nincs semmilyen más értelmes tartalma.   

Magyarország, EU-tag, 2018: az a kérdés, lehet-e egymás után harmadszor is nyerni ilyen mocskos hecckampánnyal.

Az a kérdés, hogy Magyarország leszünk-e újra, Köztársaság – vagy maradunk bitangok uralta Orbánia.

Kapcsolódó:

The Wall Street Journal: Orbán orwelli módon használja a propagandát

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük