A HírTV aktuális leleplezése: cucc és lopás egy MSZP-s jelölt kapcsán

Kemény hét péntekje van ma, már csak bő egy hét van a választásig és minden napra be van tárazva egy-egy botrány kipattintása. A napi soros: a HírTV.

Cuccot lobogtatva….

Egy zacskó kábítószernek látszó fehér port lóbálva egy férfi volt a főszereplője akiről a Hír Tv azt állítja, Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő.

Tudod, milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez…

-hallható az Informátor című műsor által közzétett videón. Hangfelvételeik is vannak, melyen korrupciós ügyekről beszélnek.

Elhangzik az is, hogy vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában azt mondják, ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy,

„és az is igaz, hogy aki jól csinálja az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza.”

A Hír Tv szerint ugyancsak Lackner beszél a felvételen, aki az október 13-ai önkormányzati választáson is indul képviselőjelöltként.

A 24.hu újságírója elérte telefonon Gajda Pétert, a kerület MSZP-s polgármesterét, aki azt mondta, ő nem ismerte fel Lacknert azon a felvételen. De tüzetesen át fogják nézni a felvételt a képviselővel, és ha kell, jogi lépéseket tesznek. Szerinte jó eséllyel hamisítványokról van szól.

Tavaly felvettünk 1,2 milliárd forintnyi hitelt, de úgy, hogy nekünk 2017-ről volt majdnem 800 millió forint tartalékunk. Ez mind a Krinyón keresztül ment, senki nem sajnálta tőle

– hangzik el a felvételen a Hír Tv szerint Kránitz Krisztiánról, aki a kerület vagyonkezelőjének a vezetője. Ő is szocialista önkormányzati képviselő, az idén már nem indul a választáson.

Gajda Péter azt mondta, hogy ő sosem hívott egyetlen MSZP-s képviselőt sem Krinyónak, így Kránitz Krisztiánt sem, és szerinte

„sületlenségek”

hangzanak el a felvételeken.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük