2019.04.25. Névnap: Márk

A KDNP-s Harrach a nemzeti szaporulatfelelős! – Ó, hogy nyalom a hangodat! 0 29

szaporodas

Mondjátok, hogy komoly! Könyörgöm! Mondjátok, hogy komoly, mert tréfának aljasul kegyetlen lenne! Szaporodási – lánykori nevén: népesedés- és családügyi – kabinet alakult! Az emberminisztériumban! (Jó! Valójában az Emberi Erőforrások Minisztériumában, de az “erőforrás” olyan ostobán értelmetlennek tűnik.) Harrach Péterrel! (Jó! Harrach Péter is pont annak tűnik!)

Ó, hogy nyalom a hangodat! Most meghaltam! Végem!

A KDNP-s Harrach, aki a szaporulatért felelős! És hogy, drága Péterem? Nem vitatom, biztos nagy csődör vagy, meg a lenyugvó napnak is van ereje, de mégis! Hogy gondoltad?

„Jó napot kívánok! Maguk akarnak szaporodni? Várjanak, megmutatom.”

Így képzeljük el?


Jóvan’na! Mindenkit a megfelelő helyre!

Mondjuk, Harrach Péterről rengeteg disznó dolog jut az eszembe, de ezek között a szaporodás valahogy nincs benne! De, ha ő a legjobb! Ők tudják!

Nem akarok kötekedőnek tűnni, de kérdem én, mi van, ha a nagyon fontos kormányzati bajtársak, elvi-politikai, esetleges tevőleges részvétele az aktusban, éves szinten mégsem segíti elő a szaporulat emelkedését?

Meg milyen empirikus mérések igazolják, hogy Harrach Péter kormányzati, szaporulatért felelős bizbaztól kedve támad a kijelölt egyedeknek a szaporodáshoz? Jó, ez csak hipotetikus felvetés, de mindenütt lehetnek rendszeridegen női egyedek, és mi lesz azokkal, akik nemhogy szaporodni, de élni sem akarnak tovább, ha képviselő úr is beszáll a buliba? Azokat inszeminálják?

SZAPORODÁSI – ütök a számra! Népesedési – KABINET, AZ EMBERMINISZTÉRIUMBAN!

Hogy mit rugózok én ezen! Régen a gazdákat is mindig felmérték a nagyon komoly kormányzati elvtársak, hogy hányat fog elleni a koca! Logikus! Lesznek tervek, a kabinet meg ellenőrzi azokat! Rend a lelke mindennek!
Tintaceruza a fül mögött, kockásfüzet a zsebbe, hogyaszongya: Mekkora lett a szaporulat Juliskám? Azt a kis tarkát is meg tetszettek tartani? Aztán jövőre még egy alom? Tudja! Kell a CSOK-hoz! Meg a nemzet táltosa is huncut módon szaporulat-bolond!

Én kérek elnézést!

Amikor a lányaim születtek, még valahogy nem ebben a szép illiberális kereszténydemokrata világban éltünk, így nagyrészt normális is volt mindenki.

Valahogy nem volt igény Szaporodási, meg Népesedési Kabinetre, de még Emberminisztériumra sem. Volt oktatás, egészségügy, szociális tárca, ilyenek. Csupa olyan dolog, amit Orbán naccs’úr nem ismer! Biztos ez lehetett az oka, hogy szaporulatot is legfeljebb a vemhes kocáknál tartották számom!


De ez a múlt!

Már itt kopogtat a jövő Harrach Péterestől, táltosostól, Szaporodási,(a kutyafáját! Népesedési, ha mondom!) Kabinetestől!

Csak azok a zsivány ápolók bújtak el valahova! De azok nagyon jól! Utóirat: hm….valaki nem látta a gyógyszeremet? Úgy érzem, bekapnék most egy-két szemet!

Vajon mit takar az abortusz szabályainak pontosítási terve?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + tizennégy =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: A KDNP-s Harrach a nemzeti szaporulatfelelős! - Ó, hogy nyalom a hangodat!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/a-kdnp-s-harrach-a-nemzeti-szaporulatfelelos-o-hogy-nyalom-a-hangodat/