A Kos 3-szor, a Bika mindössze 1-szer, és Te? – Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a horoszkóp szerint!

A Kos 3-szor, a Bika mindössze 1-szer, és Te? - Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a horoszkóp szerint!
cottonbro fotója a Pexels oldaláról
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

Nyilas jegyűként nehezen kötelezed el magad, a flörtök, a kalandok hosszú ideig bőven megfelelnek az elképzeléseidnek. Az életedben négyszer téged is mélyen megérint a szerelem, mégis komoly alkut jelent, hogy végre lekösd és elhatározd magad egyvalaki mellett.

…erre számíts kedden….

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok időt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetősen lehangolhatja, de mégis, fel a fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idő a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem működik. Legyen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Bak

Bak jegyűként nagyon nehezen mutatod meg az érzéseidet, óvatos és megfontolt típus vagy. Nem véletlen, hogy igazán szerelmes mindössze kétszer leszel az életedben. Fontos a nyugalom, a stabilitás, ezért amikor a párodra találsz, hosszú ideig kitartasz mellette.

…erre számíts kedden….

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élőknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként háromszor lehetsz az életedben igazán szerelmes, amibe pedig beleszámítanak a szeretők is, akikkel megcsaltad a párodat. Az is biztos, te olyan tökéletes partnert keresel, aki egyben a társad és a legjobb barátod is.

…erre számíts kedden….

Ma egy váratlan feladattal bízhatják meg, esetleg egy előre nem várt, anyagi természetű változás állhat be életébe, így szüksége lesz majd minden rugalmasságára és kreativitására, hogy sikerrel zárhassa a mai, igencsak kimerítõ napot, ugyanakkor, ha ez most sikerül, rendkívül nagy lépést tehet előre! Tartson ki, kedves Vízöntő és mutassa meg másoknak is, hogy a szakma bizony a kisujjában van!

Halak

Halak jegyűként a valódi szerelmet keresed az egész életedben. Amikor valóban rátalálsz a lelki társadra, soha többé nem engeded őt el. Lehetnek párjaid, lehetsz szerelmes is, de igazi és mély szerelmet az életedben csak egyszer élsz át.

…erre számíts kedden….

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerű, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Forrás

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.