A lombgyűjtő zsák az új krumpli! – A Fidesz megérezte az idők szavát, a nép pedig viszi, mint a cukrot!

Úgy tűnik, 2021-ben a bevált krumpli-tojás-cukor kombó mellé új szereplőt köszönthetünk a Fidesz-kampányban: az év sláger-szóróajándéka a lombgyűjtő zsák. Az ötlet nem új, Debrecenben a regnáló 10 éves hagyományt vett elő, amire a kereslet hatalmas. Sorban állnak az érdekeltek Pósán képviselő osztó-asztala előtt.

Kígyózott a sor a Homokkerti Művelődési Ház előtt szerda délután. A kertségekben lakók közül sokan évről évre kérik a nagy méretű zsákokat.

– számolt be a dehir.hu az akcióról.

A cél nemes….

A cél, hogy tiszták, rendezettek legyenek a város közterületei. Most is az egyéni önkormányzati képviselők közreműködésével juttatják el az emberekhez a lombgyűjtő zsákokat, amiket városszerte 40-50 helyszínen lehet átvenni. Ehhez most előzetes regisztrációra sincs szükség.

Tavasszal zöldíteni szoktunk és virágokat osztunk, ősszel pedig lombgyűjtő zsákokat, hogy az egynyári növények és a lehulló levelek ne akadályozzák a napi mozgásunkat. A vizes levél csúszik is ráadásul

– mondta a portálnak Pósán László.

A több mint 200 ezer darabot most is az egyéni önkormányzati képviselők közreműködésével juttatják majd el a háztulajdonosokhoz.

-Debrecen város honlapján fogunk tájékoztatni mindenkit az osztások helyszíneiről, időpontjairól és módjairól. A következő 2-3 hétben biztosítjuk a lakosok számára a lombgyűjtő zsákokat, hiszen:

itt van az ősz, itt van újra

– mondta Papp Viktor, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Pósán képviselő közösségi oldalán is beszámolt a sikertörténetről:

Mi kezdeményeztük és azóta sikeres akció a debreceni Fidesz-KDNP  frakció által több, mint 10 éve elindított lombgyűjtő zsák osztása, mert így megóvhatjuk környezetünk és Debrecen levegőjének tisztaságát, hogy az őszi avarégetéseket visszaszorítsuk. Most Türk László önkormányzati képviselővel, a Homokkerti Közösségi Házban osztottuk ki a zsákokat.

Egy hozzászóló azt tanácsolta:

Tegyétek be minden posta ládába.

 

A lombgyűjtő zsák az új krumpli! - A Fidesz megérezte az idők szavát, a nép pedig viszi, mint a cukrot!

Egy hozzászólás itt: “A lombgyűjtő zsák az új krumpli! – A Fidesz megérezte az idők szavát, a nép pedig viszi, mint a cukrot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük