Mekkora mázli, hogy vannak olyan mélyen elkötelezett Fidesz-érzelműek, akik bevállalják a tuti bukás, csak, hogy szolgálhassák a nemzet vezetőjét! Az biztosan nem lehet, hogy kerülőúton busásan megéri nekik, ugye, nem?

ElOrbánozott bulvárlap

Az önkormányzati választás előtti kampány hivatalosan csak augusztus 24-én indul, a VIII. kerületi postaládákat már napokkal ezelőtt teletömték a Fidesznek kampányoló, Józsefvárosi Korzó nevű ingyenes lappal, ami legutóbb épp a tavalyi polgármester-választás előtt jelent meg a kerületben.

- Hirdetés -

Mivel idén az újságot már impresszummal együtt terjesztik, kiderült, hogy azt tényleg az a Zachár Attila adta ki, aki korábban a saját pénzéből helyezett ki óriási ledfalakat a Belvárosban, hogy kormányzati hirdetéseket futtasson rajtuk. Ugyanakkor piaci hirdetések ebben a számban sem kaptak helyet, így továbbra sem tudni, miért érte meg a kiadónak a VIII. kerületben is terjeszkedni.

Sára Botond őszinte szavai

A mostani számban Sára Botond polgármester kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, mennyire szeret focizni, de néha azért az edzőterembe is lejár. És miközben összesen 12 fényképen nézegethetjük a fideszes polgármestert focizás, gyúrás jutalomosztás vagy kukaszerelés közben, addig az ellenzék közös jelöltje, Pikó András csak egy karikatúrán tudott bekerülni a lapba.

Fotó: Józsefvárosi Korzó

Ellenzék = Berki?

A közéleti magazinként megjelenő kiadvány egyedül az áfacsalással vádolt Berki Krisztián indulását vette komolyan, aki állítása szerint azért indul a főpolgármesteri székért, mert úgy látja:

„az ellenzék kapálózása sehova sem vezet”.

Ugyanakkor a jelenlegi városvezetést valamiért már nem piszkálta. Mindenesetre a bejelentkezése óta az ATV és a kormánymédia különböző lerakatai is előszeretettel mutogatják úgy a celebet, mintha valódi ellenzéki jelölt lenne és ellenzéki szavazók állnának mögötte.

Hogy mi minden olvasható még a feledhető lapban, ide kattintva, a cikk forrásában megnézheti.

megosztás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét