Ha azt olvassa, hogy a pápa megáldotta Orbán Viktort, ne feledje: 20 Euróért bárki vehet magának egyet!

Még nem indult be igazán a regnáló választási kampánya, úgyhogy időben jelezzük, ha valamelyik „nagyeszű” kommunikátornak eszébe jutna, hogy a bátor 133-akat, vagy magát az ország miniszterelnökét a pápa áldásával népszerűsítse, akkor az a legolcsóbb kampányfogás lenne, hiszen cirka -árfolyamtól függően- 7.000 forintból/kopf megúsznák az ügyet.

Lehet egy pápai áldással több?

Pápai áldást az interneten keresztül, néhány adat megadásával, 18 euróért lehet igényelni Őszentségétől.

»Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását Kiss-B. Atilla életére, kérve számára a mennyei kegyelmek bőséges kiáradását és a Boldogságos Szűz Mária folytonos anyai pártfogását (Vatikán Város 2021 novemberében).« Kívánom, hogy ez a szentatyai áldás az Ön családja, az Operettszínház minden művésze és dolgozója és a közönség minden ide látogató tagja számára hosszú időn keresztül közvetítse Isten jóságát és szeretetét.

Ezekkel a szavakkal közvetítette Dr. Novák István kanonok, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem rektorhelyettese Vatikánból a pápa áldását, köszöntve Kiss-B. Atillát, a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, a modellváltásra kényszerített Színház- és Filmművészeti Egyetem újdonsült osztályvezető tanárát és az egyetemi szenátus tagját. A nagy eseményre az Operettszínház „Ave Maria” adventi gáláján került sor

– derül ki a színház honlapján elérhető beszámolóból.

Megszólaltak….

A színház honlapja szerint a gála

„egyik apropója a hála kifejezése volt, amiért Budapest adott otthont a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, valamint azért is, hogy a járvány idején is kaptunk és kapunk erőt mindannyian Istentől”.

Kiss-B. Atilla beszédében azt mondta:

„Egy nehéz, megpróbáltatásokkal teli év végéhez közeledünk. Egyre kevesebb a fény, és egyre több a sötétség, amely körülvesz bennünket”,

hozzátéve, hogy

a sikeres munka folytatásához Isten áldására is szükség van.

Az eseményen jelen volt még Horváth Zoltán István kanonok-esperes, terézvárosi plébános, Illés Dávid esperes, református lelkész és Cselovszky Ferenc esperes, evangélikus lelkész, akik megáldották az Operettszínház épületét, társulatát, munkatársait és nézőit. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija levélben küldött áldást.

A vád….

Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt, továbbra is vizsgálat zajlik azzal kapcsolatban, hogy több áldozat állítása szerint a Budapesti Operettszínház igazgatója eltussolta a zaklatási ügyeket. Az is kiderült, hogy a színház törvényt sértett a zaklatásvád kivizsgálásakor, mivel a vonatkozó törvény ellenére nem értesítették a panaszost arról, hogyan intézik a vádjai kivizsgálását. Az ügyben zajló egyik tárgyaláson elhangzott, hogy a zaklatással megvádolt egykori ügyvezető és Kiss-B. Atilla egy közvetlen munkatársuk szerint maguk keresték meg őt a majdani vizsgálat szerint, holott az áldozatot képviselő jogász szerint elfogadhatatlan, hogy a bepanaszolt „afféle szervezőként” járjon el a saját vizsgálatában.

Még az ügy kivizsgálását végző cég is elismeri, hogy meg sem hallgatták az áldozatot, mielőtt lezárták a vizsgálatot.

A színház fenntartója, az Emberi Erőforrások Minisztériuma korábban szintén beismerte:

úgy „vizsgálták ki”, hogy Kiss-B. Atilla helyesen járt-e el a zaklatásvád kezelésekor, hogy az áldozatokat meg sem hallgatták.

Forrás

2 thoughts on “Ha azt olvassa, hogy a pápa megáldotta Orbán Viktort, ne feledje: 20 Euróért bárki vehet magának egyet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük