Orbán: magyar kézbe magyar tollat! – Akinek más ugrik be, az magára vessen…..

Micsoda mázli! Orbán Viktorhoz bespacírozott egy úriember a fiával -persze, mert az úgy van, hogy a halandó gondol egyet és máris a kordonvédett Karmelita „Orbántermében találja magát!- és pont akkor érkezett, amikor amúgy egy komplett stáb is arra téblábolt, akik kaptak az alkalmon és megörökítették a nemzeti szűgyből fakadó eseményt, ahogy fent említett úr teljesíti apukája kérését. Kéz bilibe…..

A seft….

Orbán Viktor közösségi oldalán számolt be arról, hogy ezentúl echte magyar tollal írja majd alá az összes papírost, amit elé tolnak, hála egy erősen szimpatizáns állampolgárnak:

„Magyar kézbe magyar tollat!”

Nem elírás: Turcsány, T betűvel…..

A Turcsány egy komoly márkanév volt?

érdeklődött a miniszterelnök, majd „bevallotta”, hogy nem tudja milyen márkájú pennával jegyezte eddig a törvényeket, nyugdíjasoknak szóló leveleket.

„…ez egy Parker….”

-világosította fel a tollak vendég-szakértője, majd átadott Orbánnak egy kékvérű magyar darabot a fent említett Turcsány-kollekcióból.

Nem úgy van az…. a Blikk szerint….

Szűcs Tamás tolljavító három hete írt levelet Orbán Viktornak, mondván, hogy a kormányfő nagyjából 25 ezer forintba kerülő tolla nincs arányban azzal a reprezentatív környezettel, ahol a tollat használta, valamint a státuszával, ezért itt lenne az ideje egy elegánsabb, magyar gyártmányú darabot használnia, írja a Blikk. A szakember volt a legjobban meglepve, amikor néhány napja megcsörrent a telefonja és közölték vele, a miniszterelnök kávézni várja őt.

Pár napom volt, hogy összeállítsam a szóba jöhető tollakat, amelyekből majd választhat. Némelyiket javítani is kellett, s csak indulás előtt vettem észre, hogy mind a tíz ujjam tintás, de ecettel sikerült eltüntetni a foltokat

– mondta a nagyváradi származású tolljavító a lapnak. Elárulta azt is, hogy 2017-ben elhunyt édesapja kívánságát teljesítette, aki szeretett volna tollat ajándékozni a kormányfőnek, de erre már nem volt lehetősége. A pirtál szerint Orbán Viktor választása végül egy

1940-es évekbeli darabra esett, ami Magyarország első töltőtollgyártójáé, Turcsány Antalé volt, és amit Szűcs Tamás javított meg.

„…ne csak hozzon, vigyen is….”

Orbán nem volt hálátlan, cserében odaadta Szűcsnek a már korábban említett Parkert. A tolljavító szakember a Blikknek kifejtette:

 vigyáz majd az Orbántól kapott tollra, de nem tartja majd különösebben kiemelt helyen, hiszen nem kötődik annyira a tárgyakhoz, viszont a fiára szeretné majd hagyni.

A kommentekből….

„Orbán úr megtollasodott.”

„Véletlenül Turcsány?”

„erős-határozot-tisztességes a kéz amivel ír-Főnök”

„,,Minél egyszerűbb, annál biztonságosabb” .. ó igen, a nép egyszerű gyermeke.. egy közülünk.. jól bevált recept…”

„Isten áldja szeretett bölcs vezetőnk dolgos kezét. Is. Még ezer évig legalább.”

„Lesz mivel az Eu Ügyészséghez valo csatlakozást aláírni”

„Tisztára,mintha Észak Korea propaganda filmjeit látnánk!”

„Hogy a miniszterelnök úrnak mennyi ideje van forgatni és propaganda anyagokat gyártani!!! Mennyi időbe, fáradtságba és pénzbe kerül, hogy az állandó gyűlöletkampány, harc és ellopott 1000 milliárdok mellett/ellenére megpróbálják magát érző, normális, becsületes embernek bemutatni!”

Kapcsolódó

 

Orbán: magyar kézbe magyar tollat! - Akinek más ugrik be, az magára vessen.....

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük