Bulvár

A Rák nagy mázlija: megismerheti a Nagy Ő-t, a Halaknak fantasztikus erotikus élmény van kilátásban – Itt a hétvégi szerelmi horoszkóp!

Ne hagyd ki! Hétvége, de milyen? Életbevágó változásokat jeleznek a csillagok!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha nem tudná, már el is kezdődött július utolsó hétvégéje, ami több csillagjegyszülöttnek is hatalmas lehetőséget ígér a horoszkóp szerint Ámor kolléga főszereplésével. Lássuk, kinek mit!

Nyilas

Egy korábban hozott elhamarkodott döntésed miatt veszélybe kerülhet a párkapcsolatod. Azonban magabiztosan kézben tartod a dolgokat, hiszen tisztában vagy vele, hogy megnyerő stílusoddal eddig is megoldottad a hasonló helyzeteket. Azonban most nem egészen úgy alakulhatnak az események, ahogyan azt te eltervezted, ez alaposan megtörheti a magabiztosságodat. Talán ideje lenne elgondolkoznod, azon, hogy mit is szeretnél valójában!

Bak

Ezen a hétvégén igazán nem lesz okod panaszra, ha még csak keresed a párodat, olyan jelöltet sodorhat utadba a sors, akire mindig is vágytál, aki hozzád hasonlóan felelősségteljes, de ugyanakkor romantikus. Mellette biztos, hogy nem fogsz unatkozni, annak ellenére, hogy hasonló a gondolkodásotok. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb időt töltsetek együtt, találjatok közös programokat, és élvezzétek egymás társaságát.

Vízöntő

Ha keresed a szerelmet, akkor könnyen megeshet, hogy ezen a hétvégén egy régi barátságból szenvedélyes szerelem szövődhet. Bár nagy becsben tartod a függetlenségedet, ennek ellenére most jó esélyek mutatkoznak arra, hogy tartósan elköteleződj. Amennyiben kapcsolatban élsz kisebb vitáktól eltekintve harmóniára és békére számíthatsz. Viszont időszerű lenne időt szakítanotok az őszinte beszélgetésre a félreértések tisztázása miatt.

Halak

Az égiek a hétvégén szenvedélyes szerelemmel ajándékozhatnak meg. Persze azt nem úszod meg, hogy az ismerkedésre a lehetőséget neked kell megteremtened. Semmiképpen ne hagyd ki, mert egy olyan partnerrel akadhatsz össze, akivel boldog és tartós kapcsolatra számíthatsz. Amennyiben kapcsolatban élsz akkor nagy esély mutatkozik arra, hogy végre megtaláljátok a közös hangot. Így a családi életedbe ismét visszatér a béke és a boldogság.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!