Sorting by

×

A Ráknak új munkahely, az Ikreknek luxus, a Halaknak váratlan pénz – Ezt ígér a januári pénzhoroszkóp!

Jó lenne mindig előre tudni, hogy milyen sikereket, eredményeket, vagy éppen veszteségeket tartogat számunkra a jövő anyagi téren. A januári pénzhoroszkópból most megtudhatjuk, hogy a csillagok állása szerint mire számíthatunk anyagi téren ebben a hónapban.

Kos

Pénzügy sikerek várnak rád ebben a hónapban. Az év első hónapjában néhány terved a vártnál sokkal jobban sikerül, komoly üzleti beruházások vannak láthatáron. Ha területet, vagy ingatlant vásárolsz, gondold jól meg.

…de még csak december 18-a van, mi lesz ma-holnap? Figyelj!

Nagy társaság, új helyek, izgalmas programok: ez az, amire most szüksége van. Még akkor se maradjon otthon, ha nincs kedve kimozdulni, mert a legrosszabb, ha a hétvégét egyedül tölti!

Bika

Ebben a hónapban rád mosolyog a szerencse, így elegendő pénzed lesz ahhoz, hogy elmehess telelni, szórakozni. Nem kell aggódnod, amit a vakáción elköltesz, sokszorosan visszajön az életedbe.

…de még csak december 18-a van, mi lesz ma-holnap? Figyelj!

A hétvége minden percét megtervezte, és ma többször is úgy tűnhet, hogy borul minden. Ne idegeskedjen, mert nincs ráhatása az eseményekre, próbáljon sodródni az árral.

Ikrek

Annyi pénzed lesz januárban, hogy akár egy luxuskényeztetésre is befizethetsz. Végre testileg, és lelkileg is megpihenhetsz, sőt, még a gardróbodat is nyugodtan felújíthatod. Lepd meg házas- vagy élettársadat is kisebb ajándékokkal. A hónap első fele még kissé zűrös lehet, de utána nyugodtan élvezheted az életet.

…de még csak december 18-a van, mi lesz ma-holnap? Figyelj!

Nincs értelme az egész hétvégét végig vitatkozni, apróságokon bosszankodni. A legkönnyebben úgy vészelheti át a következő néhány napot, ha alkalmazkodik..

Rák

Egy családtagtól jelentősebb mennyiségű pénzre számíthatsz, és ez az anyagi támogatás segítségedre lehet abban, hogy beindítsd az üzleti vállalkozásodat. Számos munkalehetőséggel találkozol ebben a hónapban, így könnyen pályát válthatsz, ha szeretnél.

…de még csak december 18-a van, mi lesz ma-holnap? Figyelj!

Egy régi ismerőse egy nagyszabású ötlettel keresi meg, amihez az ön segítségét kéri. Alaposan gondolja végig, beszáll-e az üzletbe, mert nagy a kockázat, de sokat is nyerhet vele.

Még több horoszkóp!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.