Connect with us

Kerítésen innen

A teremtésben nincs más vesztes, csak a magyar válogatott? – Rögvest volt felelős: Soros, bíró és a hollandok úgy általában….

A teremtésben nincs más vesztes, csak a magyar válogatott?- Rögvest volt felelős: Soros, bíró, hollandok úgy általában....
Megosztás

Ami történt: a szerdán lejátszott mérkőzés Magyarország és Németország között 0:2-re sikeredett. A mi nemzeti 11-ünk összekapta magát a legutóbbi vesztes EB-selejtező óta, de ez kevésnek bizonyult, így veszített a csapat. Ehhez képest pár perccel a mérkőzés lefújása után beindult a „nyomják Krahácsot”-sztori, a már megszokott véleményvezérek sejtették a „bunda-gyanút”, a követőik pedig beindultak.

Ennyi elég lett volna…

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a házigazda németektől az Európa-bajnokság A csoportjának szerdai mérkőzésén Stuttgartban, ezzel nehéz helyzetbe került a továbbjutás szempontjából. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a svájciakkal szemben elveszített nyitókörös meccshez képest szervezettebben, fegyelmezettebben és stabilabban futballozott, ám így sem tudta elkerülni, hogy a szünetre – Musiala szerencsésnek mondható góljával – hátrányba kerüljön. A magyaroknak voltak veszélyes támadásai a találkozón, de Ilkay Gündogan második félidő derekán elért találata lezárta a mérkőzést, valamint bebiztosította a német továbbjutást, egyben nehéz helyzetbe hozta Magyarországot.

A magyar csapat vasárnap 21 órától Skóciával találkozik a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában, és mindenképpen győznie kell, hogy maradjon esélye a legjobb 16 közé kerülésre.

Unalmas, ostoba és nem előremutató….

Csak egy példa: Bohár Dániel, a Megafon éllovasa ezt posztolta:

„Egy megadott szabálytalan gól a németeknek. Egy meg nem adott tizenegyes nekünk. És még számtalan kétes ítélet. Nem mondom, hogy csak ezen múlt. De nem mindegy, hogy 2:0 vagy 1:1.

Egy Eb-n ilyen bírói hibákat nem lehet elkövetni. Ez elégtelen volt. Vagy csalás. Döntse el mindenki maga.”

Majd nyomaték gyanánt azok okulására, akik nem voltak megfelelőképp elájulva:

A hozzászólóknál termékeny volt a talaj…

„Határozottan jól.játszottunk, és a bírói hibák ellenére is játékba voltunk végig…. ami Kroosnál sípszó után nem sárga Dominiknál az…. lehetne sorolni…. kicsit olyan ez az eb mint az unió”

„Kikaptunk 2:0-ra. Ötre tippeltem. De bazz a német csapatban 9 török, arab, stb… s max 2-3 német… Ezeknek mindegy ki -arab, zsidó, török…- csak német zászló alatt nyerje meg nekik valaki a meccset. Jó alap ez egy nemzetiség cserére….. Nemhogy ismerős ez egy másik -élet-halálról szóló- terepen úgy kb ukrajnában…?”

„Csalás!!! Németeknek a a nyerés!!Nagy baj van a politikában így akarnak kis nyugalmat!”

„Politika és csalás. Holland bíró , kihez húz”

„Német meccsre holland bírót küldeni olyan,mintha magyar meccsre küldenének mondjuk egy felvidékit,vagy erdélyit,vajdaságit stb… Különbség az,hogy előbbi már számtalanszor megtörtént,utóbbi még sohasem.”

„Holland biro holland varszoba ez nem volt igazsagos”

„Egyértelműen ellenünk fújt a szemét bíró! Így bárkit meg lehet veretni! Utálom az ilyen sportot, ahol az elb…tt bíró dönti el a meccset.”

„Sajnos a sportban is benn van a politika és a pénz a birónak!”

„Ez nem bírói hiba volt hanem, bírói aljasság”

„Amúgy mi nyertünk!”

„Meg az a mocsok brüsszel is ellenünk volt. Mit várunk egy hollandtól”

„Jobbak voltak, ennyi. Osztálykülönbség volt sajnos a két csapat között. Sajnálatos, de a jobb csapat győzött. Te, mint követett médiaszemélyiség, képviselhetnél több észt is. Ja bocs, most nézem kinek írom… az utolsó mondatot felejtsd el. „

„A németek mennnek a kukába. A fedelet majd kinyitja Mohamed, nézze mi hasznos lehet benne s undorodva visszacsapja.”

„Két félidő a sorospokolban…”

„Jobbak voltunk! És ezt személyesen is észleltem hiszen kint èlek… ez gàz volt. De ne feledjük! Isten vagy nevezzük bárhogy is dolgozik…”

Csak úgy….

Orbán Viktor, aki a helyszínről követte nyomon az eseményeket, közösségi oldalán ennyi jelent meg – jelentsen ez bármit is…:

„Jön Skócia, csak a becsület!”

Csak úgy 2.

Szűcs R. Gábor olvasata

„MTI-hír: a migánsgenderekkel teldűzdelt, rózsaszín mezbe öltözött Barbi-párti háborús, Soros által bérelt német csapat Ursula von der Leyen malmát hajtotta, és így akarta legyőzni az említésre mértékben helyenként még magyarul tudó magyar nemzeti válogatottat, amely Rossi vezér vezetésével, mint ismeretes, elsőként úszta át a Kárpát-medencét. A győzelem világra szólóan sikerült, a vereségért Novák Katalint terheli a felelősség.”

Csak úgy 3.

A Telex híre fotóval:

„NER a lelátón: a magyar kormány a legmagasabb szinten képviseltette magát a stuttgarti meccsen, Orbán Viktor és Olaf Scholz német kancellár között Aleksander Čeferin UEFA-elnök foglal helyet. Orbán jobbján Csányi Sándor MLSZ-elnök ül. Kicsit távolabb a VIP-részlegben feltűnik még Gulyás Gergely, Pintér Sándor, Seszták Miklós, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Nagy Márton, Garancsi István és Orbán Győző, a miniszterelnök édesapja. A stadion egy másik pontján, a szurkolók között Magyar Péter is feltűnt.” (fotó: Huszti István)

Szerző