A TV2 Észak koreai-típusú tudósítása “rákországból”

Tudta, hogy csak a baloldali rosszindulatú orgánumok összeesküvése volt az Onkológiai Intézetben tapasztalható áldatlan állapot bemutatása? Tették mindezt azért, hogy lejárassák Orbán Viktort. A TV2 kegyetlenül lerántotta a leplet a Soros-álhírgyárról.

A “fideszes-rákos” szerint minden nagyon szép és jó és megvan elégedve!

Péntek estére elkészült Leni Riefenstahl – Hitler propagandafilmese – szellemiségében a a TV2 Tények című műsorában a beszámoló ugyanarról az Onkológiai Intézetről, amiről az ezt megelőző napokban láthattuk, – ne a szemednek higgy, hanem Orbánnak! – ahogy a kezelésre váró rákos betegek elcsigázottan várják a reményt adó infúziót.

A rák, mint pártállás-függő betegség?

A hételeji beszámolókból kiderült, hogy az Onkológiai Intézet egyik osztályán az a gyakorlat, hogy a betegek hajnali fél 5-től egy lépcsőházban várakoznak, mert a várótermet csak 7 órakor nyitják ki, ahol sorszámot szerezhetnek a rendelésekre. A betegek tisztában vannak azzal, hogy ha később érkeznek, a sok várakozó miatt aznap már nem sok esélyük lesz bejutni a kemoterápiás kezelésre.

Láss csodát, péntekre minden rendbe jött, sőt…..!

“Szinte üres a folyosó az Onkológiai osztály váróterme előtt, péntek reggel 7 órakor is csak egyetlen beteg várakozott”

-hangzott el a pártévében. A helyszín ugyanaz a budapesti kórház három nap elteltével. A TV2 péntek reggel az üres lépcsőházat forgatta le az Országos Onkológiai Intézet 8-as épületében:

a várót ugyanis az ajtóra kiírt tájékoztatás és a szokások ellenére nem hétkor, hanem már 6.37-kor kinyitották a rákos betegek, illetve a helyettük strázsáló hozzátartozók előtt, akik így a lépcső helyett széken ülve várták sorukat.

Bezzeg a Gyurcsány….

A TV2 stábja – bármennyire szerette volna objektíven leforgatni anyagát – nem talált olyan beteget, akinek bármi kifogása lett volna.

Polgár Csaba főigazgatót kameravégre fogták, aki elmondta, hogy

vannak forgalmasabb napok, de mindenkit megvizsgálnak és ellátnak.

Beszélt az intézetben futó és tervezett fejlesztésekről és nem felejtették el megemlíteni azt sem, hogy a Gyurcsány-kormány idején nem kapta meg a kórház a megígért pénzt.

Az ombudsman hivatalból vizsgálatot indított a betegellátás körülményei miatt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük