Micsoda fellendülést hozhatna, ha Magyarország miniszterelnökének nem a foci lenne a lövése, hanem az oktatásügy! Hány száz milliárdból bölcsülhetnének a magyar csemeték.
[mnky_ads id=”3427″]

Foci helyett oktatást!

Ágoston László, a Moltopera vezetője, zenei menedzser, marketing tanácsadó és blogger eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha az Orbán családban nem a focira, hanem a tudás tiszteletére tették volna fogékonnyá a kis Viktort. Közösségi oldalán tette közkinccsé, ami erről eszébe jutott.

“Képzeld el: ha Magyarországon annyira fontos lenne az oktatás, mint a foci, a miniszterelnök pénzt sikkasztana, hogy egyetemet építsen a háza végébe és még Mezőkövesden meg Kozármislenyen is oktatási centrum épülne. Abban reménykednénk, hogy a fiatalok majd sokkal jobbak lesznek, mint a régiek és az egész világ minket, magyarokat süvegel majd miattuk.

Budapesten kétszáz milliárdból épülne népfőiskola a Keletinél, ahol a meghívott világhírű előadókat akár tízezrek is hallgathatnák egyszerre és Szíjjártó teremfoci-csapattársai helyett a legtehetségesebb nemzetközi kapcsolatok-szakos csoporttársai vinnék a külügyet.

Na jó… Mondjuk akkor lehet, hogy még Andorra és Luxemburg is megverné a fociválogatottat. De azért csak elviselnénk valahogy…”
[mnky_ads id=”3808″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét