Alekosz: a TV2 fölbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről

Mint ismert, Havas Henriket azzal vádolta meg Baukó Éva valóságshow-hős, hogy az újságíró korábban szexuálisan zaklatta. Havas ezt követően mondta le Vona Gáborról írt könyvének bemutatóját. Nagy Alekosz azt állítja, hogy Baukó Évával előre rögzítették a TV2 adását, amiben szipogva mesél a történtekről a megdöbbent Marsi Anikónak.

Micsoda arrogancia!

Már a látszatra sem ad a regnáló kormány. Az sem zavarja, ha pillanatok alatt megdől, amit állít. Nem figyelnek semmire, amiben az a jó hír, hogy az már a végjáték előtti utolsó allűrök egyike, ha elhiszik, hogy nekik tényleg mindent lehet. Még egy fontos dolog: senki ne higgye, hogy Havas után nem következhet akár ő is egy hasonlóan kitervelt és pénzelt álindok felhasználásával.

A Friss24 szerint Vona Gábor a rendezvényen kijelentette:

ez az egész nem Havas Henrikről szól. Inkább a Jobbik elleni támadás, ami pedig most történik, az “politikai terrorizmus”, vagyis a lényege, hogy mindenki féljen (…) Havas Henriket legalább Baukó Évával vádolták meg, engem viszont Terry Blackkel”.

A videóban Alekosz úgy fogalmaz Havas Henrikről, hogy

“aki már ennyi mindent letett az asztalra, és ennyi ideje a szakmában van, akkor jön egy Baukó Éva, ilyeneket állít, és az az ember el van temetve, én ezzel nem értek egyet. Véleményem szerint Havas Henrik nem érdemli meg, hogy ilyen méltatlan helyzetbe hozzák. Ilyen körülmények között hozzák méltatlan helyzetbe. Baukó Évával hozzák méltatlan helyzetbe, és a TV2 egy előre megbeszélt, előre megkomponált, legyártott, tudatosan irányított média-szisztéma szerint hajtsa végre ezt az akciót.”

Egy hozzászólás itt: “Alekosz: a TV2 fölbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük