Apa! Kezdődik…! Élőben Gödöllőről, a tüntetésről….

A hétvége tüntetéssorozatának első állomása Gödöllő, ahol békés demonstrációra invitálták a polgárokat, hogy közösen adjanak hangot elégedetlenségünknek és elkeseredettségünknek.

Tisztelt gödöllőiek! A kormánypárt nem tágít! A sztrájkok készülőben! Itt az idő, hogy a város lakói is kifejezzék ezen demonstrációnk keretében: nem kérünk mi sem a Fidesz további intézkedéseiből! Mutassuk meg szolidaritásunkat a pestiek kitartó ellenállása felé, hiszen a vidéki városok többsége is elkezdett becsatlakozni az ügy mögé! Gödöllő is érintve van a jelenkori hatalom lózungjai és ígérgetései által!

Szeretnénk kihívni a polgárokat egy békés demonstrációra, hogy közösen adjunk hangot elégedetlenségünknek és elkeseredettségünknek! Ahogy Pesten, úgy Gödöllőn SEM HAGYJUK SZÓ NÉLKÜL!
Célunk, hogy a tüntetés keretében feolvasni kívánt követeléseink országygyűlési képviselőnkhöz, Vécsey Lászlóhoz, a Törvényalkotó bizottság tagjához is eljussanak, valamint válaszoljon rájuk. Nem zárkózunk el a nyílt vagy zárt ajtós konzultációtól sem!

Hivatalos felszólalóink:
-Varju László országgyűlési képviselő, DK
-Holló István, Modern Magyarország Mozgalom elnökségi tagja
-Donáth Anna, Momentum Mozgalom alelnöke

Szülessen nálunk is új ellenzék!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük