Sorting by

×

Az 5 legönzőbb csillagjegy a horoszkóp szerint

Ilyemkor a naptári év elején nem árt tisztában lenni azzal kikkel leszünk körülvéve az év folyamán. Valljuk be, mindannyiunkban van egy bizonyos szintű önzőség és ez elfogadható. Mondhatjuk, az emberi mivoltunk szerves része. Habár vannak azok a személyek, akik ezt a tulajdonságot mesteri szinten űzik, lekörözve a többieket.  Az önző emberek azt gondolják, hogy ők az égvilágon semmi rosszat nem tesznek, inkább másokkal van a gond. Lehet, hogy te is közéjük tartozol, de nem érted, az okát. Talán a csillagjegyed most megadja a választ. Miben bízhatnánk jobban ebben a kérdésben is mint a horoszkópba?

Kos

Ha egy Kos elhatározza, hogy mit szeretne, akkor bármit képes megtenni, hogy elérje azt. Ez egy jó tulajdonság, igaz? Persze, amíg nem esik vele az ember túlzásba. A Kosok tipikusan az “Először én!” jegyek és nagyon eltökéltek.

Bika

Habár a Bikák stabilitásukról és megbízhatóságukról ismeretesek, néha a biztonság iránti vágyuk nagyon kapzsivá és anyagiassá tudja őket változtatni állítja a horoszkóp. Ezzel együtt túlérzékennyé és birtoklóvá is válnak.

Ikrek

Habár az Ikrekre jellemző, hogy nagyon előzékenyek tudnak lenni, egyben változékonyak is. Hirtelen azt veszed észre, hogy felületessé és beképzeltté válnak, ha úgy vélik, hogy a környezet ezt kívánja meg. Ha elmész egy buliba egy Ikrekkel, olyat is megtapasztalhatsz, mintha a semmiből egy teljesen új személy bújna elő.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.