Az elkeseredett gyűlölet pártfüggetlen: kővel törték be a ferencvárosi Fidesz iroda ablakát - Városi Kurír

Sorting by

×

Az elkeseredett gyűlölet pártfüggetlen: kővel törték be a ferencvárosi Fidesz iroda ablakát

Az elmúlt egy hét bővelkedett az elkeseredettségből, az emberekbe táplált gyűlöletből, az agresszió felmagasztalásából következő erőszakos megnyilvánulásokban. Ez a palackból kiszabadított szellem pártfüggetlenül csap le bárkire, aki fogékony rá. Csak mi, emberek tudjuk meggátolni, hogy még jobban elhatalmasodjon rajtunk!

Hirdetés

Hol egy stukker, hol egy rugásra kész láb….

Keddi hír, hogy kővel törték be a ferencvárosi Fidesz iroda ablakát. Baranyi Krisztina közösségi oldalán számolt be róla:

“Mélyen elítélek minden erőszakot, bűncselekményt, megengedhetetlen, hogy egy politikai párt irodáját megrongálják.

Akkor is elfogadhatatlan az ilyesmi, ha az elkövető egy végsőkig elkeseredett ember, aki remélte, hogy “nem hagyják az út szélén”, aki remélte, hogy “Orbán Viktor, aki szintén bérből és fizetésből él, segíti a hasonszőrűeket.”

Sok honfitársunk van most hasonló egzisztenciális válsághelyzetben. Nagy szükségük lenne tisztességes munkanélküli ellátásra, méltányos feltételekre a munkaerőpiacra való visszatéréshez.

Közelmúltba néző….

Kapcsolódó

 

gyűlölet

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.06.15 - 15:05
  Közvetlen hivatkozás

  Biztos, hogy ellenzéki volt a hajító? Elkapták? Szerintem – és így talán igaz is – fidesznyikek egy agentprovokátora lehetett a tettes. Valóban sok az erőszak, na de egy üvegtábla betörése… Szerintem. Bár ne így legyen, mert ekként (ha fidesznyikek voltak) még sok másra is képesek! Lásd hajnali gyülekezés egy vélemény leadásakor valahol az Alkotmány utcában valamikor réges-rég… De ki tudja?

  Válasz
  • 2021.06.16 - 13:30
   Közvetlen hivatkozás

   Azon csodálkozom, hogy ez nem történt meg jóval előbb. Az ilyen, és hasonló tetteket a fidesz a gyűlölet-politikájának köszönheti, és annak, hogy mennyire nem törődött az emberekkel pl most a járvány/válság alatt. Hangoztatják, hogy családbarát kormány, ez így is van, a családokkal rengeteget törődtek, de kizárólag a saját családjaikkal, az egyszerű közember, és annak a családja baromira nem érdekelte a fideszt. Valaki, akit az út szélén hagytak, hangot adott a véleményének. Ennyi

   Válasz
 • Visszajelzés: Gyurcsány: gondoljátok meg, hogy mennyi pénzt kértek a gazdátoktól azért, hogy megütitek a kollégáimat! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.