Frissítve! Rátámadtak a Momentum-aktivistákra - avagy a hasba rúgott demokrácia - Városi Kurír

Sorting by

×

Frissítve! Rátámadtak a Momentum-aktivistákra – avagy a hasba rúgott demokrácia

A csendes többségnek mindent el kell viselnie az acsarkodó kisebbségtől? Valóban ilyen országban akarunk élni? – kérdezte Jánosi Zoltán, Heves megye 1. választókerületének momentumos képviselőjelöltje közösségi oldalán a történtekkel kapcsolatban.

Hirdetés

“Felháborító és döbbenetes, ha bárkit hátrány ér azért, mert mást gondol a világról!

Különösen elítélendő, ha valaki ennek úgy ad hangot, hogy nemes egyszerűséggel felrúgja a Momentum aktivistáinak pultját, miközben ők azért gyűjtenek aláírásokat, hogy a korrupt módon meggazdagodott politikusok és vállalkozók törvényes keretek között el legyenek számoltatva.

Én nem szeretnék egy ilyen országban élni!

Azért dolgozom, hogy a gyermekeink számára egy sokkal élhetőbb Magyarországot biztosítsunk, ez pártállástól függően mindannyiunk közös érdeke.

Vallom, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelősséget, ezért feljelentést teszek az alábbi videón rugdosódó “úr” ellen.

Talán ez az apró lépés is hozzájárul, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő a jövőben. Építsünk egy új Magyarországot!”

A Momentum képviselő-jelöltje videót is mellékelt  a történthez.

Ez is Egerben történt

Elképesztő dolog történt  a DK egri pártrendezvényén péntek délután. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje látogatott Egerbe. A rendezvényen megjelent három, az arcát eltakaró férfi “EL”, “KÚR”, “TUK”-feliratú táblákkal a nyakukban, majd egy hangszórón elkezdték bejátszani Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, hogy ezután mi történt, arról így szól a szikár lényegre törő tájékoztatás, amit a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság küldött az Egri Ügyek kérdésére:

“A jelenlegi adatok alapján a kialakult vita közben az egyik férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, azt azonban nem használta. A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van”

Egy harcra buzdított ország

“A magyar ember a Jóisten előtt térdel le, a hazája előtt térdel le, és ha megkéri a szerelmének a kezét. Minden más esetben ez Magyarországon egész egyszerűen kultúraidegen. A futballistáinktól és a nemzeti csapatainktól, akik nemzeti mezt viselnek, nem azt várjuk, hogy letérdeljenek. Az ellenkezőjét várjuk. Azt várjuk, hogy harcoljanak, győzzenek, és ha nem sikerül és ha úgy hozza a sors, akkor állva haljanak meg. Ez a minimum, amit elvárunk a nemzeti csapatunktól, nem azt, hogy letérdeljenek. Ez az egész kulturálisan teljesen idegen attól a világtól, amiben élünk.”

Orbán Viktor

Orosz minta?

Kamerák rögzítették, ahogy a rendőrség különleges egységének (OMON) tagja teketóriázás nélkül hasba rúg egy elé lépő nőt a Navalnij melletti tüntetésen. Az orosz belügyminisztérium vizsgálja a felvételt – írta az Rbc.ru.

 

momentum

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.12 - 19:34
  Közvetlen hivatkozás

  Nem kell csodálkozni a felbérelt fidesz csöcselék ennyit és csak igy tud, aljas mocskos banda. OV jobb kezei,putris prolik mint OV

  Válasz
 • 2021.06.13 - 09:18
  Közvetlen hivatkozás

  Én a demokratikus ellenzék helyében gyorstalpaló önvédelmi tanfolyamot indítanék az aktivistáimnak, képviselőjelöltjeimnek, mert a mai törvények szerint létezik jogos önvédelem, sajnos, meg kell tanulnunk, hogy ha tarkón vágnak, betörjük a támadó orrát például. Ököl ököl ellen. Ez nem önbíráskodás. A felborogatás, stb. pedig, ha kárt okoz, kártérítési pert kell indítani, és egyáltalán, minden becsületsértés, fenyegetés, tettlegesség miatt azt kellene tenni. Egy ilyen támadás lelki károkat is okozhat, sokkot, stb., amiért szintén lehet pénzt követelni jogi úton. Ha a saját zsebükre menne, a megvezetett, csőlátású emberek talán jobban meggondolnák, mit tesznek. Persze, a fizetett orbánügynökökre ez nem vonatkozik. De velük majd az új igazságszolgáltatásnak kell elbánnia.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.