Kiemelt hírekVoks 2022

Fegyvert rántott az ellen-gyurcsányista Dobrev Klára egri gyűlésén – egyre durvul a kampány

fegyver

Hihetetlen, de igaz, fegyvert rántott egy ellentüntető Dobrev Klára egri gyűlésén. Úgy látszik, a kormánypárt egyes megszállott támogatóinak már bármi, akár a legapróbb sérelem is elég a gátak átszakadásához. Mi lesz még itt az következő tíz hónapban ami nagyjából elválaszt minket a voksolástól?

Hol a határ?

Elképesztő dolog történt  a DK egri pártrendezvényén péntek délután. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje látogatott Egerbe. A rendezvényen megjelent három, az arcát eltakaró férfi “EL”, “KÚR”, “TUK”-feliratú táblákkal a nyakukban, majd egy hangszórón elkezdték bejátszani Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét, hogy ezután mi történt, arról így szól a szikár lényegre törő tájékoztatás, amit a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság küldött az Egri Ügyek kérdésére:

“A jelenlegi adatok alapján a kialakult vita közben az egyik férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, azt azonban nem használta. A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van”

“Előkaptam, utána eltettem, semmi nem történt, használva nem volt”

A tüntetőket végül a rendőrök szerelték le, miután szóváltás alakult ki a három férfi és a DK rendezvényére érkezők között. Az egyik férfi azt állította a rendőröknek, hogy valaki rátámadott, de ezt külsérelmi nyomokkal nem tudta igazolni. Egészen megdöbbentő jelenet volt, amikor az egyik tüntető előrántott egy pisztolyt, miután valaki belerúgott vagy bele akart rúgni a hangfalba. Az alábbi videóban a fegyveres jelenet utáni rendőri intézkedés látható és az, ahogy a férfi azt mondja, hogy “Előkaptam, utána eltettem, semmi nem történt, használva nem volt”.

 

Úgy tudjuk, büntetőeljárás is indul a történtek miatt.

Ezt mondta a polgármester

“Akár engedéllyel viselt gázpisztolyról, akár fakésről legyen szó, akár ellenzéki tegye ezt kormánypártival vagy fordítva, ilyen egyszerűen nincs!!!!
Ilyet nem engedhetünk semmikor, sehol, senkinek!”

Mirkóczki Ádám Eger polgármestere mint az fentebb kiderül, igyekszik összemosni a két tábort, pedig ezt most egyértelműen a kormánypárt  támogatója követte el, aki mint reakciójából: “Előkaptam, utána eltettem, semmi nem történt, használva nem volt” is látszik fel sem méri mit követett el.

 Mi lesz itt még?

Az ehhez hasonló jelenetekre fel kell sajnos készülnünk, mivel a tragikuson megosztott ország két pólusa, a 2022-es választások fülkéiben, -előzmény, 2010 fükeforradalom-  “végső leszámolásra” készül egymással, ezért az ilyen és  ehhez hasonló össztüzeseket nem szabad, a lelkünkben sem, egyszerű kakaskodás ként kezelnünk, éppen ellenkezőleg, a civilszférának, és a rendőrségnek az ilyen esetekben, végre karöltve, ezek megelőzésén,  ellehetetlenítésén kell dolgozniuk.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó esztelenség!

fegyver

 

 

About Author

Comments (5)

  1. […] dolog történt  a DK egri pártrendezvényén péntek délután. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje látogatott Egerbe. A […]

  2. Fegyveresen gyűlésre? NA! NEE! Talán már a barna ingeket varratja valanelyik agyament?

  3. Vancsik Zoltán balesete /?/. Elgázolt /?/ juhász. Györgyi Kálmán lemondása/?/.
    A jéghegy csúcsa. Hol az alja?

  4. […] dolog történt  a DK egri pártrendezvényén péntek délután. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció […]

Szólj hozzá!